Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΧΑΓΟΥ ΤΟΥ!


     Mια άλλη "ατμόσφαιρα" επικρατεί στο Ιππευτήριο των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" όταν καταφτάνει ως εξοδούχος κάποιος εκ των, προσφάτως, στρατευμένων μας Εκπαιδευτών υπό επίβλεψη για να "συντηρήσει" την εφιπποτοξοτική ικανότητά του, προπονούμενος.


     Τη φορά αυτή ο Κωνσταντίνος μας που, αν και νεοσύλλεκτος, επικαλούμενος την ανάγκη του να προπονηθεί, βρήκε ..."ευήκοον ους" στο Λοχαγό του ο οποίος του έδωσε τη σχετική άδεια για να βρεθεί κοντά μας αυτό το σαββατοκύριακο, λόγος για τον οποίο οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" είναι ευγνώμονες στο συγκεκριμένο Λοχαγό ο οποίος μόλις έμαθε για την Έφιππη Τοξοβολία έδειξε την εκτίμησή του γι αυτή! Και η άφιξή του Κωνσταντίνου μας στο Ιππευτήριό δεν έκανε τον Αρπάλυκο απλώς να χαμογελάει αλλά και να ...υπερπηδά εμπόδια ψηλότερα από την ...Άρια ...τοξεύοντας με ενθουσιασμό!


     Και μέσα στη γνωστή χαρούμενη "ατμόσφαιρα" του Σταύλου μας, ο Αρπάλυκος δε δίστασε να προβεί και σε μία ...κλοπή χρήσεως της μοτοσυκλέτας του Κωνσταντίνου για να ξαναθυμηθεί τις παιδικές του ...αταξίες μη παραλείποντας, πάντως, να φορέσει κράνος!


     Βεβαίως, το τι επακολούθησε δε περιγράφεται μέσα σε ένα στίβο όπου η Άρια μετατράπηκε σε μία "Ferrari" επηρεασμένη από τον ενθουσιασμό του Κωνσταντίνου μας.


     Ο Κωνσταντίνος άψογος καβαλάρης της ...στέπας, έδειξε ότι τίποτε δε μπορεί να τον κρατήσει μακριά από τη χαρά της Έφιππης Τοξοβολίας  και σύντομα η Ομάδα μας θα έχει ακόμη έναν άξιο Εκπαιδευτή!


     Εμείς, το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να στήσουμε στις Μονάδες που υπηρετούν Εφιπποτοξότες μερικά Ιππευτήρια για τις καθημερινές ....Προπονήσεις τους, ειδικώς τώρα που ατόνησε η στρατιωτική εκπαίδευση και τα παιδιά μας επιμένουν σε κάτι πιο απαιτητικό από ...αραλίκι στο θάλαμο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.