Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ  ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ  ΑΝΤΙΔΟΜΩΝ 


     Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά και χαρά, ο Αρχηγός και Μέλη των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" παρακολουθήσαμε τη διάλεξη του Μέλους μας Βασιλείου στο χώρο του "Εθνικού Μετώπου", την Πέμπτη 14η Απριλίου 2016, με θέμα "Προτάσεις αναπτύξεως Αντιδομών" ως υποστηριγμάτων μιας καταρρέουσας Κοινωνίας, διερμηνεύων τον Πλατωνικό πυρήνα του καταστατικού χάρτη της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" . 


     Ενώπιον ενός ακροατηρίου που κατέκλυζε τις δύο αίθουσες του "Εθνικού Μετώπου" (ακόμη και με ορθίους ακροατές στο κλιμακοστάσιο) ο αγαπημένος μας Βασίλειος ανέπτυξε το θέμα του με εφαλτήριο την αγαπημένη του επιστήμη (ως Ιστορικός) και με τη φωνή του "δασκάλου" (ως Εκπαιδευτικός, καθηγητής στη Γαλλία) καταλήγοντας σε μία ευχή η οποία είναι και ευχή όλων των Ελλήνων και, ασφαλώς και των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ": σύντομα η σπαρασσόμενη κοινωνία μας να απαλλαγεί από τον "δεξιό" και "αριστερό" διαιρετισμό!

Ο ομιλητής-Εφιπποτοξότης.

     Οι "Προτάσεις Αναπτύξεως Αντιδομών" είχαν ως επίκεντρό τους τη προτεραιότητα παροχής εθνικής καλλιεργείας στους Έλληνες κάτι στο οποίο η Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" επικεντρώνεται από της ιδρύσεώς της.  

Ομοίως εύστοχος και ως ομιλητής και ως Εφιπποτοξότης.

     Θερμά συγχαρητήρια στο διοργανώσαν την εκδήλωση "Εθνικό Μέτωπο" για την επιλογή του ομιλητή αλλά και του θέματος, όμως, προσοχή: Ο Βασίλειος, λειτουργών ως "αφέτης"  ώρισε δι …εκκωφαντικού "πυροβολισμού" την εκκίνηση από της ύσπληγγος. Το αποτέλεσμα αυτής της καθοριστικής "αφέσεως" θα κριθεί επί της γραμμής τερματισμού των "αθλητών", όσων, τελικώς θα διατρέξουν το στάδιο και δε θα αρκεσθούν στην αφετηρία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.