Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥΣ, ΜΟΛΙΣ, ΜΑΘΗΜΑ!


     Στο Παράρτημα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ" ακόμη δύο νέα Μέλη μας δείχνουν από νωρίς την ικανότητά τους στη Παραδοσιακή Τοξοβολία.


     Από το τρίτο τους, κιόλας, μάθημα, με το φωτογραφικό φακό "μαρτυριάρη", δυο νέα παιδιά δείχνουν ότι το Τόξο τους κάθισε καλοδεχούμενο στα χέρια.


     Παρακολουθήσαμε προσεκτικά, όπως κάνουμε με όλους τους μαθητές μας τα δύο νέα Μέλη μας καθ΄ όλη την έκταση της χρήσεως του Τόξου και πραγματικά τα χαρήκαμε ...


...και τα χαρήκαμε διότι, για μία ακόμη φορά διαπιστώσαμε ότι στους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" δε διδάσκουμε κάτι "νέο" στους μαθητές μας αλλά τους βοηθάμε να ανακαλύψουν αυτό που επί αμέτρητα χρόνια είναι "καταχωρισμένο" στο ανθρώπινο DNA και που βοήθησε τον Άνθρωπο να κυριαρχήσει στη Φύση: την ενστικτώδη Παραδοσιακή Τοξοβολία.


     Δύσκολο όπλο, που απαιτεί σύνθεση ικανοτήτων, γρήγορη σκέψη αλλά και αντοχές, η Τοξοβολία είναι το καλύτερο μονοπάτι για την ανάπτυξη του ενστίκτου αλλά και της εσωτερικής ισορροπίας του ατόμου και χαιρόμαστε για το ότι δυό ακόμη Μέλη μας ανακάλυψαν το "δρόμο" για την αυτοβελτίωσή τους!


     Τους ευχόμαστε να χαρούν αυτό που όλοι χαιρόμαστε, τη Τοξοβολία σε ένα φυσικό "πλαίσιο" που πραγματικά ωφελεί και πάντα ο στόχος τους να επαληθεύει την ευγενή τους προσπάθεια  για αυτοβελτίωση που είναι το ζητούμενο κάθε άνω θρώσκοντος!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.