Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

 1o ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΥΠΑΙΘΡΟΥ
16-17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
ΠΑΡΝΗΘΑ


   Το 1ο Διήμερο Σχολείο Υπαίθρου που διοργανώθηκε στις 16 και 17 Απριλίου 2016 έληξε με επιτυχία και αρκετές σημαντικές γνώσεις για τους «ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ» που το παρακολούθησαν.


     Η εκπαίδευση άρχιζε  το πρωί της κάθε ημέρας και συνεχίζονταν μέχρι τη δύση του ηλίου. Και η εκπαίδευση θα συνεχιστεί για όσο χρειαστεί μέχρι τη δύση του ηλίου.


     Δύο ήσαν τα εκπαιδευτικά αντικείμενα αυτού του διημέρου, η κατασκευή καταφυγίου με φυσικά μέσα και η αφή φωτιάς επίσης με φυσικά μέσα.


     Ασκούμενοι και στα δύο εκπαιδευτικά αντικείμενα, οι «ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ» εκφράστηκαν με ενθουσιασμό για την οργάνωση της διδασκαλίας αλλά και για το όλο «κλίμα» του 1ου Διήμερου Σχολείου Υπαίθρου.


     Μάλιστα, ο ενθουσιασμός ήταν τόσος ώστε, το βράδυ, αν και μπορούσαν να επιστρέψουν σπίτι τους προτίμησαν να διανυκτερεύσουν στη Πάρνηθα όπου και ο χώρος εκπαιδεύσεως, φυσικά, μη παραλείποντας να εξασκηθούν και στην αγαπημένη τους Τοξοβολία.


     Στο 1ο Σχολείο οργανωτής ήταν η «SURVIVAL EXPEDITIONS CAMP» με μεγάλη εμπειρία στο τομέα της «Επιβιώσεως» [http://survexcamp.com/] και υπεύθυνος για τους «ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ» ο Συνασκούμενος Ιωάννης Παρμάκης τον οποίο θερμά ευχαριστούμε για όλες τις οργανωτικές ενέργειες.


     Oι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" ανανεώνουμε τη "συνάντησή" μας με την http://survexcamp.com/ για το επόμενο, 2ο Σχολείο Υπαίθρου για το οποίο σύντομα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.