Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

O NEKΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΔΕ ΣΚΥΛΕΥΕΤΑΙ!


"…εγώ δεν είμαι οπαδός της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Καθόλου! Τα πολιτικά κόμματα τα θεωρώ καταστροφή της πατρίδος αφού συνεκροτήθησαν. Οι Έλληνες δεν διοικούνται με αυτές τις φαυλότητες. Τα κόμματα δεν έχουν άλλον σκοπό παρά πως θα πάρει την καρέκλα ο ένας από τον άλλον. …Η κουτάλα τους ενδιαφέρει!... Πας όστις είναι πολιτικός ή ακόμα και πολιτευόμενος δεν μπορεί να είναι φίλος δικός μου."

Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής




     Σήμερα κηδεύεται ο Ήρωας Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής, ο μέγας Έλλην και Πολιτικός Συγκρατούμενος όσων βρεθήκαμε μαζύ του στη δοκιμασία του καραμανλικού κατέργου αγωνιζόμενοι κατά της κ(Υ)νοβουλευτικής διαφθοράς η οποία κατέληξε την Πατρίδα στο σημερινό της κατάντημα!

      Ας προσέξουν όσοι ετοιμάζονται να πλησιάσουν το Σκήνωμα με κομματικές "ετικέτες" να μη τολμήσουν να φανταστούν ότι μπορούν να σκυλέψουν τον Νεκρό! Δεν θα εξεγερθεί, μόνον, ο ίδιος εκ του φερέτρου αλλά και όσοι θα είμαστε παρόντες!

     Ο Ήρωας Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής είχε εκφρασθεί με τον ξεκάθαρο στρατιωτικό, αντρίκιο, λόγο του φτύνοντας αδιακρίτως όλους τους πολιτικούς και ...πολιτευόμενους:

"Πας όστις είναι πολιτικός ή ακόμα και πολιτευόμενος δεν μπορεί να είναι φίλος δικός μου!"

Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής


EKAΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ!
(πολιτικοί, πολιτευόμενοι και γενικώς ψευτο-πολιτικάντηδες)


Aριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης

1 σχόλιο:

  1. Σίγουρα θα εμφανιστεί η Χρυσή Αυγή και το Μέτωπο και όλα τα πολιτικάντικα καθίκια για να βγάλουν φωτογραφίες πλάι στο φέρετρο αλλά το γαμίσι που τους περιμένει ούτε που το φαντάζονται. Αν έρθουν χωρίς κομματικές ταμπέλες καλώς να ορίσουν διαφορετικά θα τους γυρίσει μπούμερακ. Και είναι σίγουρο ότι και ο Μιχαλοβλάκας και ο Ζαφού κουκούτσι μυαλό δεν έχουν. Εσύ Αριστοτέλη καλά κάνεις και θέλεις να τους προστατεύσεις αλλά θα δεις για άλλη μια φορά ότι είναι προδότες, ποταποί και ηλίθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.