Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

O ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ...
...απλά, ακόμη ένας
"ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ"!


     Απολύτως αρχάριος, ασκείται μαζύ μας από την 12η Αυγούστου 2012 και ιππεύει από την 21η Αυγούστου 2012 αλλά στην χθεσινή Προπόνηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας μας άφησε έκπληκτους με τις άνετες και εύστοχες τοξεύσεις του!


     Η συμπεριφορά του μέσα στην Ομάδα αποτελεί ένα ακόμη αντικείμενο παρατηρήσεως και διδαχής για όλους μας με την ευγένεια, την αυτοσυγκέντρωσή του, την σιωπή του, την υψηλή προσπάθειά του και τις εξαιρετικές, άνετες πια, επιδόσεις του τόσο στην Παραδοσιακή Τοξοβολία όσο και, με ελάχιστα μαθήματα, στην Ιππασία.


     Από το υστέρημα του χρόνου του, αφιερώνει ώρες στην εξάσκησή του με την παρουσία του στις ομαδικές Προπονήσεις. Στους «ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ» οι Προπονήσεις παραμένουν ομαδικές και κυρίως …πραγματικές και όχι με Facebook-ική …τηλεδιάσκεψη στη virtual reality κάποιων που «εκπαιδεύονται» στη λακκούβα του …καναπέ τους!


     Ο δικός μας Ιωάννης χθες επιβεβαίωσε με τις τοξεύσεις του το σύστημα των Ανατολιτών Δασκάλων μας και με αδιάψευστο μάρτυρα τον φωτογραφικό φακό που παρακολουθεί μονίμως τη δραστηριότητά μας τόσο στη Γραμμή Βολής όσο και στο Ιππευτήριο.


     Ο δικός μας Ιωάννης, μας δίδαξε χθες (όπως και κάθε φορά που ασκείται στην Ομάδα) ότι η ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ προσήλωση στην αυτοβελτίωση φέρνει πάντα το ποθητό αποτέλεσμα, κάτι που οι «ασκούμενοι» με …τηλεκοντρόλ δεν το εννοούν!


     Και ο δικός μας Ιωάννης δεν είναι σε τίποτε διαφορετικός από τα υπόλοιπα Μέλη της Ομάδος μας! Γι αυτό είμαστε …ομαδικώς ευτυχείς στη δική μας απολύτως φυσική …”reality” την οποία τεκμαίρει, πάντα ο φωτογραφικός φακός και όχι το …πληκτρολόγιο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.