Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...


      Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε εκείνους οι οποίοι κατά τους τελευταίους μήνες υπεστήριξαν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο την λειτουργία μας, την εκπαίδευση των Μελών μας και την ανάδειξη νέων Στελεχών που θα αναπτύξουν ακόμη περισσότερο την δραστηριότητά μας. Συγκεκριμένα:



      Ευχαριστούμε τον Τάσο και την Ολυμπία για την θερμή αποδοχή, στέγαση και παροχή κάθε δυνατότητος να αναπτύξουμε την καθημερινή εκπαιδευτική δραστηριότητά μας στον Όμιλό τους! Ιδιαιτέρως τους ευγνωμονούμε για την εν λευκώ παραχώρηση των εξαιρετικών εκπαιδευτικών Ίππων του Ομίλου τους, Μάρως, Σουλτάνου, Μαξ, Κούκι, Γρηγόρη, Ρόμεο, Χείρωνος, Καραμέλο, Ομερτά, Ποσειδώνος, και Ντένις.



      Ευχαριστούμε τις ευγενέστατες Κυρίες Αλεξάνδρα και Μαρία οι οποίες, ως μη ώφειλαν, ανέλαβαν όλο το σημαντικό κόστος κινήσεως του οχήματος της Ομάδος μας, ώστε να διευκολύνουν τις καθημερινές μετακινήσεις των Μαθητών μας προς και από το Ιπππευτήριο.



      Ευχαριστούμε τις ευγενέστατες Ιππαγωγούς των Ίππων Τάρα, Χερούκα, Βασραντάρα, Ντόρτζε Τσαγκ, και Όλι οι οποίες όχι μόνον μας διέθεσαν τους Ίππους τους για εκπαίδευση και ίππευση αλλά μας προσέφεραν και την χαρά να αισθανθούμε αυτά τα υπέροχα πλάσματα μέρος της "Οικογενείας" των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" με τα εξαίρετα συναισθήματα που, καθημερινώς, συνεπάγεται αυτή η σχέση!



      Ευχαριστούμε και τον άξιο Συνέλληνα Κωνσταντίνο Στυλιανού ο οποίος μελοποίησε τον Ύμνο της Ομάδος μας κάνοντάς μας υπερήφανους με την εκπροσώπησή μας με μία τόσο λαμπρή σύνθεση!


     Βεβαίως, ευχαριστούμε και όλους εσάς, τους φίλους-αναγνώστες του Ιστολογίου μας, οι οποίοι μας ενθαρρύνετε με πλήθος μηνυμάτων να βελτιώνουμε την σκέψη αλλά και την εφιπποτοξοτική δραστηριότητά μας!  



Ο Αρχηγός της Ομάδος,

Αρπάλυκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.