Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 και Η ΕΛΛΑΔΑ
ΠΕΝΘΕΙ!



Πρωτοχρονιά 2013 και η Ελλάδα πενθεί! 


     Η μεταπολιτευτική δημοκρατία των εγκληματιών πολιτικών κατάφερε να μετατρέψει το απέραντο φρενοκομείο του μητραλοία Κωνσταντίνου Καραμανλή σε ένα απέραντο νεκροταφείο του πατραλοία Κάρολου Παπούλια, πάντα με δημοκρατικές διαδικασίες και ...νόμιμες δημοκρατικές εκλογές!


     Οι Έλληνες σιτίζονται από τα σκουπίδια και ο τελευταίος αυτόχειρας συμπατριώτης μας, από τα χιλιάδες θύματα του Κάρολου Παπούλια και των συνενόχων του εθνικών εγκληματιών,  αυτοκτόνησε λίγο πριν, παραμονή πρωτοχρονιάς, στα 33 χρόνια του, στη Καλαμπάκα!


     Με κατεστραμμένες τις υποδομές αλλά και τις ελπίδες των Ελλήνων, τα δημοκρατικά "κυβερνητικά" καθάρματα συνεχίζουν να δανείζονται ανεξέλεγκτα από τους διεθνείς εβραιο-τοκογλύφους,  χρεώνοντας το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον της ίδιας της Ελλάδος με στραγγαλιστικά πανωτόκια


     Βράδυ πρωτοχρονιάς και η ζωή της πρωτεύουσας ρημαγμένη από τους 301 προδότες του δημοκρατικού κ(Υ)νοβουλίου, όπως και η ζωή όλων των Ελλήνων!


     Βράδυ πρωτοχρονιάς και ο δημοκρατικός κουρνιαχτός σκοτεινιάζει τα πάντα στην Ελλάδα μαυρίζοντας τις ψυχές των υποψήφιων αυτοχείρων!


     Βράδυ πρωτοχρονιάς και η δημοκρατική εγκατάλειψη φρενάρει κάθε διάθεση για "γιορτασμούς" και ξεφαντώματα!


     Βράδυ πρωτοχρονιάς και ο τρόμος και η ανασφάλεια κλειδαμπαρώνουν τους πεινασμένους πίσω από τα κάγκελλα που τους επιβάλλει το απάνθρωπο δημοκρατικό καθεστώς που επέλεξε η ανοησία τους!


     Βράδυ πρωτοχρονιάς και η δημοκρατία μετέτρεψε σε σκουπίδια τα όνειρα των Ελλήνων υποχρεώνοντάς τους να ζουν ανάμεσα σ' αυτά!


     Βράδυ πρωτοχρονιάς και όποιος τολμάει να βγεί στους αφιλόξενους δρόμους νοιώθει την απειλή, την έκπτωση και τη δημοκρατικότατη παγωμάρα στο πετσί του, όπως δεν την ένοιωσε ούτε στη περίοδο της κατοχής!


     Βράδυ πρωτοχρονιάς και στο τοίχο γραμμένη ανορθόγραφα με σπρέυ η "περίληψη" της ίδιας της δημοκρατίας!


     Ό,τι απέμεινε στους Έλληνες στέκει ετοιμόρροπο στη διάθεση της αρπακτικής συμμορίας των δημοκρατών "κυβερνώντων" που εξαπολύουν, μέσα στον δραματικό Γενάρη που ξεκίνησε, τη χαριστική βολή στους πολίτες αυτής της νεκρικής, πια, Χώρας!


     Και, ενώ η εγκληματική συμμορία των δημοκρατών του κ(Υ)νοβουλίου κατα-σοδομεί την Ελλάδα και τους Έλληνες ο εθνικός κακούργος, δημοκράτης Κάρολος Παπούλιας, στο θρασύτατο πρωτοχρονιάτικο "μήνυμά" του, αντί να απολογηθεί για την ασύγγνωστη κορυφαία ενοχή του στο σημερινό κατάντημα της χώρας, αντί να απολογηθεί στις οικογένειες των πεινασμένων και αυτοκτονημένων Ελλήνων για το δράμα που υφιστάμεθα επεχείρησε να μετατοπίσει τις ευθύνες στον "Φασισμό" επικαλούμενος ... φαινόμενα «φασιστικής έμπνευσης»!


     Ενώ οι δημοκρατικοί αλήτες από το 1974 καταξεσκίζουν την χώρα με τη ψήφο των ηλιθίων οπαδών τους, εξακολουθούν να επικαλούνται τον "Φασισμό" ως υπαίτιο της εγκληματικής τους συμπεριφοράς κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων!


     Ενώ τα δημοκρατικά κομματόσκυλα ωδήγησαν στη πείνα και στην αυτοκτονία έναν Λαό που ευημερούσε διογκώνοντας τις άνομες περιουσίες τους σε ξένες τράπεζες νομίζουν ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω από τον "Φασισμό" για να αλλοιώσουν τα ίχνη των εγκλημάτων τους!


     Και ο αρχι-ένοχος του εσμού των εθνικών κακούργων Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος αναρριχήθηκε στη κορυφή της συμμορίας των ενόχων ...δανείζοντας τον μαριονετικό "πρωθυπουργό" Ανδρέα Παπανδρέου να σοδομίσει μιαν Ελλάδα, τολμά σήμερα να μέμφεται τον ..."Φασισμό" για τα εγκλήματα καθοσιώσεως που ο ίδιος και η δημοκρατική συμμορία διέπραξαν σε βάρος της Ελλάδος και των Ελλήνων!


     Όλα αυτά τα δημοκρατικά κτήνη που έσυραν την Ελλάδα στην απόλυτη καταστροφή και παγκόσμια απαξίωση είναι υπόλογα απέναντι στην Ιστορία και στον Ελληνικό Λαό! Και ως Έλληνες τους υποσχόμαστε ότι με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο θα επιδιώξουμε να τους ανεβάσουμε στη κρεμάλα! Έστω και με Φασισμό o οποίος, εν προκειμένω, μετά την εγκληματική τακτική και τις απατηλές αιτιάσεις των δημοκρατικών εθνικών κακούργων, όχι απλώς αναδεικνύεται σε θεία λύση, αλλά και απαραίτητο αντίποδα Δικαίου!


ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ,  Α Δ Ι Ε Ξ Ο Δ Ο !




Υστερόγραφο:

Tην ίδια στιγμή που οι δημοκράτες στιγματίζονται ιστορικά με την τραγωδία στην οποία ωδήγησαν την Ελλάδα, στην εορταστική Βιέννη των 2.000.000 κατοίκων, ...12.000.000 τουρίστες απολαμβάνουν την Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία η οποία αυτή την στιγμή αναμεταδίδεται παγκοσμίως από 80 διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα ενώπιον δισεκατομμυρίων θεατών, έναν θεσμό που καθιέρωσαν οι ...κακοί Ναζιστές-Φασίστες ως παραγωγοί Πολιτισμού!


Στο υπέροχο κτήριο της Μουσικής του οποίου μέγας δωρητής υπήρξε ο Έλληνας Νικόλαος Δούμπας (όταν οι Έλληνες ήσαν παγκόσμιοι Ευεργέτες και όχι διεθνείς δημοκρατικοί παρίες...) ένας ...ναζιστικός θεσμός λαμπρύνει ακόμη και σήμερα, πρωτοχρονιά του 2013, 68 ολόκληρα χρόνια από την "συντριβή" του Φασισμού, ολόκληρη την Ανθρωπότητα, με τον απόηχο ενός ...ναζιστή Herbert von Karajan διευθύνοντας την βιεννέζικη Φιλαρμονική ενώπιον του Αδόλφου Χίτλερ!


Στο σημερινό πρωτοχρονιάτικο κονσέρτο της η Φιλαρμονική της Βιέννης αναπαράγει τον ...ναζιστικό θεσμό απολαμβάνοντας την καταξίωση του παγκόσμιου φιλόμουσου Κοινού, με την ιταλική πόλη του Σαν Ρέμο να προσφέρει τον, Τιμής ένεκεν, χειμαρρώδη ανθοδιάκοσμο της λαμπρής αίθουσας και την προσήλωση δισεκατομμυρίων τηλεθεατών στη μπαγκέτα του συνεχιστή του έργου του Herbert von Karajan, σημερινού της Διευθυντή   Franz Welser-Möst! Οι πινακίδες του δρόμου της Βιέννης που είναι αφιερωμένος στον Νικόλαο Δούμπα θα απηχούν μιαν αισθητική εντελώς διαφορετική


από την κακαισθησία της δημοκρατικής αθλιότητος!



Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
6977764737

_________________________________________________________________________________
Υστερόγραφο 2aς Iου 2013:

Οι εφιάλτες του πολιτικαντισμού προσπαθούν να πείσουν ότι ..."ψιχαλίζει", ενώ τους φτύνουμε ομοθυμαδόν οι Έλληνες!

Με "ανακοίνωσή" του το κόμμα των αλητών Τσατζοπουλαίων "διαμαρτύρεται" για την επίθεση της Χρυσής Αυγής κατά του αρχιενόχου του σημερινού πολιτειακού καταντήματός μας Καρόλου Παπούλια, αναφερόμενο σε Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής που εκδόθηκε χθες ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ από το παραπάνω δικό μας δημοσίευμα και χωρίς (ασφαλώς) καμία συνεννόηση!

Παρά το ότι η Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής εμφανίζεται με πολύ πιο ήπια διατύπωση από το δικό μας δημοσίευμα (εμείς δε στοχεύουμε σε ψήφους... ούτε μας ανησυχούν πολιτικά κόστη διότι δεν πολιτευόμεθα) το πασοκικό απολειφάδι έσπευσε να υπεραμυνθεί του συστημικού αρχιπάτρωνα του οποίου οι πράξεις και παραλείψεις οδηγούν καθημερινώς στην αυτοκτονία χιλιάδες Ελλήνων και να διατυπώσει αιτιάσεις κατά του κομματικού αντιπάλου του.

Εκείνο που δεν κατάλαβαν ούτε οι διάφοροι κομματικοί εφιάλτες, ούτε οι προστάτες τους, είναι ότι τους ποικιλόβαθμους ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ τους ΦΤΥΝΟΥΜΕ κατά πρόσωπο ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΘΥΜΑΔΟΝ!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
6977764737

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.