Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ"

ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΣ ΣΤΗ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ...ΑΧΡΕΙΟΥ




     Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" χαιρετίζει την αλλαγή στη προεδρία της πολύπαθης "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ" την οποία αναλαμβάνει ένας νέος άνθρωπος, ο κ. Νικόλαος Παράσχης στον οποίο ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη προσπάθειά του να θεραπεύσει τα πλείστα όσα μιαίνουν μέχρι σήμερα την Ελληνική Ιππασία. Ο Ισίδωρος Κούβελος αποτελεί, ευτυχώς, θλιβερό παρελθόν!

     Ο νέος Πρόεδρος κ. Νικόλαος Παράσχης, δεν ανήκει στη κατηγορία των "γνωστών" "Ομιλαρχών" με τα κυκλωματικά συμφέροντα, ούτε είναι "μπαμπάς" ενεργού "αθλητού" με οίκοθεν νοούμενες "βλέψεις" αλλά είναι ένας πραγματικός φίλιππος που αγάπησε την Ιππασία μέσα από τή Σχολή του Τάσου Μυλωνάκου, όπως σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ίδιος δεν παρέλειψε να επισημάνει.

     Παρά το ότι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο παραμένουν δείγματα εκ της παρελθούσης κόπρου του ...Αχρείου (και η αποτυχία του νέου Προέδρου απολύτως βεβαία εάν δεν θεραπεύσει τάχιστα τις ενδο-διοικητικές του "λοιμώξεις") πιστεύουμε ότι ο νέος Πρόεδρος της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ" θα τα καταφέρει διότι δείχνει ήδη υποψιασμένος περί της π(Υ)ότητος του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο απεφάσισε να προσφέρει υπέρ της Ελληνικής Ιππασίας.

     Εμείς θα είμαστε κοντά του όπου μας χρειαστεί!

1 σχόλιο:

  1. Κάθαρση σε όλα τα επίπεδα από την κόπρο των ....Αχρείων που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.