Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Η ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
ΤΗΣ
"ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ" 


     Πολλές, μακροσκελείς και τεκμηριωμένες οι δικές μας δημοσιεύσεις κατά του α(θ)λητικού "κατεστημένου" και κατά της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ" για συγκεκριμένες πράξεις και παραλείψεις των οποίων το αποτέλεσμα είναι ο πλήρης εξευτελισμός της Ιππικής στη σημερινή Ελλάδα. Τη φορά αυτή, προς επίρρωση των καταγγελιών μας, θα επικαλεσθούμε έναν χαρακτηριστικό διάλογο που έχει αφήσει τα ηλεκτρονικά "ίχνη" του σε ένα από τα γνωστά  "Φόρα" και ο οποίος έχει διασωθεί στο αρχείο του Ιστολογίου μας, αναρτημένος ΕΔΩ για όποιον θα ήθελε να τον διαβάσει στο πρωτότυπο.

     Αν διαβάσουμε προσεκτικά τα πέντε δημοσιεύματα του σχετικού διαλόγου δύο ανθρώπων της Ιππασίας, εκ των οποίων ο ένας "αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυς" χωρίς κανένα κίνητρο ψευδολογίας θα αντιληφθούμε έναν αθλητή της Ιππικής Αντοχής να αμφισβητεί την εγκυρότητα των Αδειών Ικανότητος Αθλητού που χορηγεί η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ" αλλά και την ίδια την αξιοπιστία αυτού του αμφιλεγόμενου "ιππικού" "φορέως"!

     Ο υπογράφων, καταγγέλλει ευθέως την "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ" ως απολύτως αναξιόπιστη όπως επίσης και τις διαδικασίες πιστοποιήσεως των αθλητών της ως απολύτως απατεωνίστικες, κάτι που δεν χρειάζεται και πολύ κόπο για να το αντιληφθεί κανείς κρίνοντας εκ του επιπέδου των επιδόσεων των  αγωνιζομένων της, διεθνώς!

     Τα δημοσιεύματα των δύο συνδιαλεγομένων του φόρουμ είναι τόσο εύγλωττα που δεν χρειάζεται, καν, να εκφράσουμε τη θλίψη μας για την αναξιοπιστία της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ"... Άλλωστε, ουδέποτε την είχαμε σε ...εκτίμηση! Εμείς, απλώς ευχαριστούμε την διαχειρίστρια του ιππικού "Φόρουμ"  κ. Παναγιώτα Πανταζοπούλου (Φιλίππα) για την  πολύτιμη πληροφόρηση.


___________

ΥΓ. 17ης Ιανουαρίου 2013

     Παρά το ότι η, περί ης ο λόγος, ανάρτηση του "γνωστού" Φόρουμ αποτελεί ευθεία καταγγελία αναξιοπιστίας της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ"  κατά την χορήγηση των αδειών "ικανότητος" αθλητών της και θα έπρεπε από την διαχείριση του Φόρουμ να είχε γνωστοποιηθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές (αναγγελία αξιοποίνων πράξεων) η διαχείριση του Φόρουμ μας ζήτησε με ηλεκτρονικό μήνυμα να εξαφανίσουμε την συγκεκριμένη ανάρτηση-καταγγελία, απαιτώντας την παρασιώπηση πιθανού εγκλήματος δοθέντος ότι αναξιόπιστες άδειες "ικανότητος" αθλητών σημαίνουν διακύβευση ζωών Ανθρώπων και Ίππων!

     Παρά το ότι μια τέτοια συμπεριφορά και μάλιστα προερχόμενη από Φόρουμ "Ιππασίας", δεν μαρτυρά τον πλέον υπεύθυνο φίλιππο και πολίτη, εμείς αναρτούμε όπως στο πρωτότυπο την συγκεκριμένη ανάρτηση επιφυλασσόμενοι για την παραπέρα προώθηση της αναρτήσεως ενώπιον των αρμοδίων δικαστικών Αρχών προκειμένου να κριθεί η διεξοδική και λεπτομερώς διατυπούμενη καταγγελία!

___________

ΥΓ. 18ης Ιανουαρίου 2013

     Mπορεί κάποιοι να αδρανούν, αλλά το Ιστολόγιο των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" έχει μια ενεργή δυναμική και σήμερα βλέπουμε την αναδημοσίευση του κειμένου μας στο δημοσιογραφικό πόρταλ "ΖΟΥΓΚΛΑ". Βλέπετε, εμείς δεν διεκδικούμε "copyright" για να ...κουκουλώσουμε τους νταβατζήδες της Ιππασίας! Άκόμη μια "δύσοσμη υπόθεση" παίρνει το "δρόμο" της προς τη κατεύθυνση που πρέπει για να πάρει και τις απαντήσεις του ένας συνειδητός φίλιππος που αναρωτιέται κατά πόσον πρέπει σε ασχέτους να χορηγούνται άδειες ..."αθλητού"-μαϊμούδες!


Για μετάβαση στο δημοσίευμα της "ΖΟΥΓΚΛΑΣ" κλικάρετε ΕΔΩ.

___________

ΥΓ. 19ης Ιανουαρίου 2013

     Φαίνεται ότι πράγματι δρομολογείται μια δικαστική εξέλιξη στη περίπτωση των εκκρεμούντων σκανδάλων που αφήνει πίσω του ο εξελθών και "αλήστου μνήμης" τέως "πρόεδρος" της "Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας" Ισίδωρος Κούβελος. Νέο δημοσίευμα με άλλη "ανάγνωση" για την περίπτωση των μαϊμούδων-αδειών, επίσης, στη "ΖΟΥΓΚΛΑ".


Για μετάβαση στο δημοσίευμα της "ΖΟΥΓΚΛΑΣ" κλικάρετε ΕΔΩ.


     Στο μόνο σημείο που θα διαφωνήσουμε, είναι στον επίλογο του δημοσιεύματος κατά το οποίο:


     Eμείς, μάθαμε να σεβόμαστε τους "νεκρούς" ασχέτως εάν οι ίδιοι συχνά δεν συνειδητοποιούν την ...κατάστασή τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.