Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΑΦΟΥΣ


     Είναι γεγονός ότι πολλοί που επιθυμούν να μάθουν Ιππασία διστάζουν να κάνουν το "πρώτο βήμα" φοβούμενοι τους πιθανούς κινδύνους αλλά και το οικονομικό κόστος μιας τέτοιας δραστηριότητος.  Ειδικώς γι αυτούς, η Σχολή Ιππικής των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" οργανώνει μία σειρά δωρεάν ημερίδων Εργασίας Εδάφους, κατά τις οποίες κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να έρθει σε μια όμορφη και ασφαλή σχέση με τον Ϊππο και την Ιππική επιτυγχάνοντας μιαν ασφαλή πρώτη επαφή με τον Ίππο στο έδαφος χωρίς να τον ιππεύσει.


     Οι ημερίδες εργασίες εδάφους θα γίνονται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα από τις 12 το μεσημέρι έως τη δύση του ηλίου και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσέρχονται οποιανδήποτε στιγμή ευκολύνονται σ΄ αυτό το χρονικό διάστημα στο Ιππευτήριό μας (Κορωπί) χωρίς καμία οικονομική τους επιβάρυνση, ώστε να αποκτήσουν την πρώτη σωστή και απαραίτητη επαφή με τον Ίππο, εργαζόμενοι στο έδαφος. Έτσι, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη δύση του ηλίου θα διδαχθούν τον, βασικό, Κύκλο Προσεγγίσεως του Αρχηγού, ώστε να μπορούν να αποσπούν την συνεργασία κάθε Ίππου, την ρυταγώγηση του Ίππου και την συραγώγηση του Ίππου γνώσεις απαραίτητες σε  κάθε Ιππέα ακόμη και για τους πλέον προχωρημένους.


     Σε ένα ιππικό περιβάλλον απόλυτης ηρεμίας, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αποκτήσουν την καλύτερη σχέση με τον Ίππο και την Ιππική, χωρίς κινδύνους και έξοδα ώστε όποτε θελήσουν να μπορέσουν να προχωρήσουν στην Ιππασία με καλύτερες βάσεις και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.


     Ήδη, η Εφιπποτοξότρια Χαρά διεκπεραίωσε με εξαιρετικά αποτελέσματα το περιεχόμενο της πρώτης ημερίδος Εργασίας Εδάφους στον Όμιλό μας, διδάσκοντας Κύκλο Προσεγγίσεως Αρχηγού, ρυταγώγηση και συραγώγηση Ίππου.


     Σε ένα πιο προχωρημένο επίπεδο, ο Αρχηγός της Ομάδος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ", σε παρακείμενο Ιππευτήριο, μπορεί να εισαγάγει τον ενδιαφερόμενο σε πλέον σύνθετες τεχνικές επικοινωνίας με τον Ίππο, επίσης δωρεάν, εάν ο ενδιαφερόμενος το θελήσει.


     Προσπαθούμε να χαρίσουμε ευκαιρίες για την ασφαλέστερη, ευχάριστη και οικονομική απόλαυση της Ιππασίας στα Μέλη μας και σε όσους θα ήθελαν να μας ακολουθήσουν! Εργαζόμενοι καθημερινώς επί πέντε χρόνια με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων κι ελαχιστοποιώντας το κόστος ιππεύσεως, μπορούμε πια να μιλάμε για πλήρη επιτυχία του εκπαιδευτικού μας προγράμματος, προτείνοντάς το σε κάθε ενδιαφερόμενο να προσεγγίσει την Ιππασία.


     Στόχος μας πάντοτε είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη σχέση με τον Ίππο και η απόλαυση της Ιππασίας που προκύπτει από αυτή την σχέση. 


Για κάθε πληροσφορία στο: 6976345555

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.