Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"


     Όπως είχαμε ανακοινώσει λίγο πριν το ξέσπασμα του Covid-19 και των μέτρων που καθιερώθηκαν προς αποτροπή της εξαπλώσεώς του, η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" ξεκινά μια σειρά εκδρομών πολύ χαμηλού κόστους αλλά πολύ υψηλής ποιότητος, υπό την οργανωτική διεύθυνση και ευθύνη του Αριστείδη Μαρούλλη και με σχεδιασμένο πρόγραμμα μυήσεως στη θεραπευτική Τοξοβολία από το διακεκριμένο Μέλος και Εκπαιδευτή της Ομάδος των "Ελλήνων Κενταύρων" Μηνά Τσομπανιάν.

Αριστείδης Μαρούλλης

     Τώρα μετά την άρση των μέτρων που επεβλήθησαν, μπορούμε να ξεκινήσουμε να υλοποιούμε τα σχέδια των εκδρομικών μας εξορμήσεων τηρουμένων πάντοτε των μέτρων που εξακολουθούν να ισχύουν για τον Covid-19. 

Μηνάς Τσομπανιάν

     Κυριακή 5 Ιουλίου 2020, ώρα 08:00 π.μ., αναχώρηση από Συγγρού (έξω από σταθμό μετρό "ΦΙΞ") για την μονοήμερη εκδρομή μας στην κοντινή Πελοπόννησο,με 60άρι πούλμαν στο οποίο, όμως, θα επιβαίνουν μόνον 40 ταξιδιώτες, σύμφωνα με το πρωτόκολλο Covid-19.


     H περιήγησή μας θα καλύψει "τοπόσημα" της περιοχής του Άργους και του ευρύτερου κάμπου (κάστρο, αρχαίο θέατρο, πελασγικά τείχη, βυζαντινές επάλξεις, αμυντικές υποδομές κι αυλόγυρους νοικοκυραίων), με πλήρη ιστορική και αρχιτεκτονική ξενάγηση από τον, διεθνώς αναγνωρισμένο οργανωτή και αρχηγό εκδρομών μεγάλων ταξιδιωτικών οργανισμών, Αριστείδη Μ. Μαρούλη ο οποίος έχει ξεναγήσει από την Γη του Πυρός μέχρι την Απαγορευμένη Πόλη του Πεκίνου. 


     Στο Κεφαλόβρυσο, στην αγκαλιά της σκιάς του Λύρκειου όρους θα απολαύσουμε σνακ & αναψυκτικό κάτω από υπέροχο πλάτανο πλάι σε ένα πανέμορφο φαράγγι, σε μια σεμνή εκκλησιά & σε μια πηγή με κρυστάλλινα νερά.


     Μοναδική εμπειρία για τους τολμηρούς λάτρεις της κολύμβησης, μπάνιο στο λιμναίο σπήλαιο σταλαγμιτικών θαλάμων και αεροθυλάκων. Ελάχιστοι το έχουν απολαύσει, τολμήστε το κι εσείς!


     Η κοινότητα των ντόπιων κτηνοτρόφων και εργατών της γης, μας βοηθά να γνωρίσουμε την, συναισθηματικά, φορτισμένη συλλογή του Λαογραφικού Μουσείου. 


     Αφήνουμε τα ερείπια του Αδριάνειου υδραγωγείου και τις όχθες του ποταμού Ίναχου με τους γριφώδεις θρύλους των προγόνων μας, για το διπλανό Ελπιδοχώρι, όπου, θα μας περιμένει το υποδειγματικό αγρόκτημα της Ερατούς που είναι ένας επίγειος παράδεισος αειφορίας με ξυλόφουρνους στους οποίους οι ντόπιες γυναίκες θα μαγειρέψουν για μας γευστικότατα πιάτα με ποιοτικά ζυμαρικά, τυριά, πίτες, όσπρια, σαλάτες φρέσκων λαχανικών, λουκάνικα, χόρτα, μπαχάρια, φρούτα, γλυκά, κρασί απ' το κελάρι κλπ. 


     Oι ταξιδιώτες μας θα μπορέσουν να αγοράσουν ποιοτικότατα τοπικά προϊόντα χειροποίητα και με αγνά υλικά σε εκπληκτικές τιμές, περιορισμένης παραγωγής που δεν διατίθενται στο γενικό εμπόριο. Γλυκά, τουρσιά, αλλαντικά, ζυμαρικά, κρασιά, όλα όσα δεν μπορούν να βρεθούν στα ράφια των αθηναϊκών καταστημάτων, θα μας περιμένουν να τα πάρουμε μαζύ μας στην επιστροφή. 


     Σε όλη την εκδρομή και σε επιλεγμένα ενεργειακά σημεία, ο Μηνάς Τσομπανιάν ο οποίος ιππεύει χωρίς σέλλα και τοξεύει καλπάζοντας, θα μυήσει τους ταξιδιώτες μας σε ένα θεραπευτικό "μονοπάτι" Ενστικτώδους Τοξοβολίας που θα μας χαλαρώσει και θα αναπτύξει την αυτοσυγκέντρωσή μας ώστε, επιστρέφοντας, η καινούργια εβδομάδα να μας βρει όλους όχι απλά με μια πρωτόγνωρη ευεξία αλλά και με μια ικανότητα χαλαρής διαχειρίσεως στρεσογόνων καταστάσεων.


     Στο πρόγραμμά του ο Μηνάς Τσομπανιάν θα σας μάθει τάχιστα την χρήση του Τόξου και θα σας "ταξιδέψει" σε μια μοναδική εμπειρία να τοξεύσετε με ...κλειστά μάτια, κάτι που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες "οπτικής αντιλήψεως" κατ΄ εφαρμογή των προγραμμάτων πειραματικής Τοξοβολίας που διεξάγονται στην βραβευμένη Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" η οποία διαθέτει την μοναδική Σχολή ΤΥΦΛΩΝ τοξοτών και ιππέων!


Παγκόσμια πρώτα Βραβεία και Διακρίσεις των "Ελλήνων Κενταύρων"

     Επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ. 


Δηλώσεις συμμετοχής στο maroulis9@gmail.com 
και στο 6981826135

Καταθέσεις στο λογαριασμό: 
Καλαϊτζίδου Αναστασία του Κυριάκου,  EUROBANK, 0026 0240 33 0200 815987     


Συμμετοχή 35€ όλα πληρωμένα
(1) έμπειρος συνοδός
(2) είσοδοι-δράσεις σε χώρους
(3) γεύμα
(4) μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο όχημα
(5) Τοξοβολία, αθλοπαιδιές περιπέτειας με διδασκαλία & ανάλογο εξοπλισμό από έμπειρο στέλεχος των "Ελλήνων Κενταύρων" μιας Ομάδος που τιμήθηκε με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία, 
(6) ΦΠΑ, 
(7) βασική ασφάλιση κλπ.
 Στην περίπτωση συμμετοχής σε ιππική δραστηριότητα θα υπάρξει συμβολική επιβάρυνση, αναλόγως των δηλώσεων συμμετοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.