Σάββατο 23 Μαΐου 2020

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΗ


     Με ιδιαίτερη χαρά η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" ανακοινώνει την επιτυχή πρακτική εξέταση του Μέλους της Θεοχάρη Κυριακίδη η οποία έλαβε χώρα σήμερα, 23η Μαίου 2020 στο Ιππευτήριο της Σχολής μας!


     Ο Θεοχάρης Κυριακίδης είναι 12 ετών, μαθητής της Σχολής μας από 15ης Σεπτεμβρίου 2020 και η επίδοση κατά την εξέτασή του ήταν 4/6. Ίππευσε τον επιβήτορα Sepp 14 ετών και, κατ΄ εξαίρεση με σέλλα λόγω ότι κατόπιν γονικής επιθυμίας (ως ανήλικος) ιππεύει με γιλέκο ασφαλείας του οποίου η υποδοχή ενεργοποιήσεως αναγκαστικώς προσδένεται στην σέλλα.


     Εις αντιστάθμιση, στον εξετασθέντα δόθηκε Τόξο Kassai Falcon II #35 και όχι το σύνηθες παιδικό Τόξο Kassai #25 με το οποίο ο 12χρονος τοξεύει.


     Την εξέταση διηύθυνε ο Εκπαιδευτής του και Ιδρυτής της Ομάδος των "Ελλήνων Κενταύρων" επί παρουσία του Εφιπποτοξότη και Εκπαιδευτή υπό επίβλεψη Μηνά Τσομπανιάν και άλλων παρευρεθέντων.


     Λόγω της συνεχιζόμενης καραντίνας του "κορωναϊού" απεφασίσθη ο διαχωρισμός της εξετάσεως ως Εφιπποτοξότη σε δύο σκέλη (πρακτική και θεωρητική) ώστε να μπορέσουν , ταυτοχρόνως, να διεξαχθούν και μαθήματα Έφιππης Τοξοβολίας, ιδιαιτέρως, μετά από μεγάλη αναγκαστικήν αποχή μαθητών μας.


     H Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" συγχαίρει τον, νεώτερο επιτυχόντα ως μαθητή της, Θεοχάρη Κυριακίδη και του εύχεται καλήν πρόοδο στο επίπεδο του Εκπαιδευτή! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.