Τρίτη 2 Απριλίου 2019

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
ΤΩΝ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"


     Με το πανεπιστημιακό του πτυχίο ...ταπετσαρισμένο ως τεκμήριο ανεργίας στον τοίχο του, ο επικεφαλής των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος" δεν παραλείπει να αφιερώνεται στους Συνασκουμένους του και να μεριμνά για την τακτική, εβδομαδιαία, εξάσκησή τους στην Έφιππη και Παραδοσιακή Τοξοβολία.


     Θυσία από το υστέρημά του, όπως θυσία από το υστέρημα όλων των "Ελλήνων Κενταύρων" υπέρ των Συνασκουμένων μας, η ευγενής προσπάθεια του Γ. Σταυριανόπουλου-ιφικράτη αφιερώνεται στην βελτίωση συνανθρώπων που επέλεξαν να είναι μέσα στην "Οικογένεια" της Ομάδος μας.


     Ίσως κάποιοι παραβλέπουν το τι σημαίνει να είσαι συνεπής ως Στέλεχος μιας τέτοιας Ομάδος, τι μόχθο και αυταπάρνηση απαιτεί ιδίως όταν πολεμάς τη σκληρή καθημερινότητα που σε καθιστά υπεύθυνο μιας επίμοχθης επιβιώσεως ενώ σηκώνεις στους ώμους σου και την πρόοδο των Συνασκουμένων σου σε μιαν απαιτητικότατη πολεμική τέχνη...


     Όλα αυτά τα αντιμετωπίζει με δύναμη και ο επικεφαλής του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος" όπως και όλοι οι επικεφαλής Παραρτημάτων και Στελέχη της Ομάδος μας κόντρα σε δίσεχτους καιρούς διότι η επιτυχία σε μία πολεμική τέχνη εξαρτάται από την προτεραιότητα της επιτυχίας στην αντιξοότατη πολεμική τέχνης της επιβιώσεως σε δύσκολους καιρούς. Και σε αυτό, οι "Έλληνες Κένταυροι" έχουμε αποδειχθεί ακαταμάχητοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.