Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΙΠΠΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ
ΤΩΝ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"


     Η πρόσληψη του Σκηνοθέτη μας Γιάννη Δρίτσα ως καθηγητού δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως σε Σχολείο εκτός Αθηνών, με την επαύξηση του ήδη βεβαρυμένου φόρτου καθηκόντων του είχε ως αποτέλεσμα την μη διεξαγωγή της πρόβας του Ιππικού Θεάτρου αυτής της εβδομάδος.


     Το Δ.Σ. της  "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας" συγχαίρει τον Συνιδρυτή, Εταίρο και Συνασκούμενο Ιωάννη Δρίτσα για την πρόσληψή του στην τιμητική θέση του Δασκάλου νεαρών, μελλόντων, ακαδημικών Πολιτών!


     Εξ άλλου, η Σχολή του Ιππικού Θεάτρου καλωσορίζει τον 19χρονο νέο μαθητή της Γεώργιο ο οποίος, σήμερα, έκανε και την πρώτη επαφή του με τον Ίππο μας Sepp ο οποίος όχι μόνον τον απεδέχθη αλλά και του έδειξε την πλήρη εμπιστοσύνη και αγάπη του!


     Ο Γεώργιος, υπό την καθοδήγηση του Παντελή μας μετά τον, προβλεπόμενο, κύκλο Προσεγγίσεως, συνεργάσθηκε αρμονικότατα και ηγετικότατα με τον Sepp o οποίος δυσανασχέτησε μόνον όταν ο Γεώργιος ολοκλήρωσε αυτή την πρώτη επαφή του και παρέδωσε τον Ίππο στον επόμενο μαθητή κατευθυνόμενος προς την έξοδο του κλειστού Ιππευτηρίου! Όσοι προσέξαμε την αντίδραση του ευγενούς τετραπόδου μας, πραγματικά, συγκινηθήκαμε με τα ουσιώδη συναισθήματα ενός ζώου όπως αυτά εκφράζονται προς τον άνθρωπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.