Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Πολύ παράξενη κι αυτή η χρονιά που άρχισε να κυλά χωρίς αλκυονίδες ημέρες, τόσο αιφνιδιαστικά για ολόκληρη τη χώρα...


     Αλλά η διαδοχή των καιρικών καταιγίδων με τις συνεχείς βροχοπτώσεις και τα άλλα αντίξοα φαινόμενα δεν πτοούν καθόλου την Ομάδα μας και τους "Έλληνες Κενταύρους Κερκύρας" στην αδιάπτωτη συνέχιση των εβδομαδιαίων Προπονήσεών μας.


     Και η δυναμική αλλά και η ευρηματικότητα των Φαιάκων Συνασκουμένων μας και αυτή την εβδομάδα  φάνηκαν 'επί του πεδίου"!


     Έτσι, οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" ξαναβρέθηκαν στο γνώριμο χώρο τους για την εβδομαδιαία εξάσκησή του στη Παραδοσιακή Τοξοβολία με τα Τόξα και τα βέλη ανά χείρας.


     Με την αναγκαστική απουσία του επικεφαλής του Παραρτήματος Χριστόφορου ο οποίος έπρεπε να παραλάβει το δίπλωμά του ως διασώστη του Ε.Ε.Σ. και την επάξια αντικατάστασή του στην αρχηγία Βολής από τον γιο του Δημήτριο, η Προπόνηση κύλησε ωφελιμότατα.


     Με τις ευφυείς ασκήσεις "οξύνσεως" του στοχαστικού ενστίκτου που ήδη γνωρίσαμε στη προηγούμενη Προπόνησή τους και αυτή την φορά η επανάληψη απεδείχθη "μήτηρ μαθήσεως".


     Εκείνο που μας ενθουσιάζει στους "Έλληνες Κενταύρους Κερκύρας" είναι, κυρίως, οι αρχές ορθής τεχνικής που παρατηρούμε σε όλους τους Τοξότες τους, ακόμη και στους νέους, ευχόμενοι πάντα να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την ενστικτώδη-Παραδοσιακή Τοξοβολία με σωστές "βάσεις"! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.