Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019


ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"


     Οι διαρκείς βροχοπτώσεις που έπληξαν τις τελευταίες εβδομάδες την Ελλάδα, μπορεί να λάσπωσαν και την Κοιλάδα των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος" σε σημείο που να μην στάθηκε δυνατόν να καλπάσουν οι Ίπποι της και να αναβληθεί και η προγραμματισμένη συνάσκηση με τα Μέλη της αθηναϊκής ομάδος, όμως, διεξήχθη κανονικότατα η προγραμματισμένη Προπόνηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας των Χαλκιδαίων Συνασκουμένων.


     Στο ωραίο κατάφυτο τερέν με το γρασίδι που δεν επιτρέπει το λάσπωμα, οι "Έλληνες Κένταυροι Χαλκίδος" σχημάτισαν τη Γραμμή Βολής τους και καλωσόρισαν ακόμη ένα Μέλος στο προπονητικό πρόγραμμά τους.


     εωμετρημένα" τα παιδιά και δραστικότατοι οι μεγαλύτεροι, τουλάχιστον, ωφελήθηκαν "μετά από τις βροχές" όσο οι Ίπποι παρέμεναν στη προστατευτική ραστώνη του Σταύλου.


     Ας ελπίσουμε στη βελτίωση του καιρού ώστε και στην Αθήνα και στη κοντινή Χαλκίδα , σύντομα, να καταφέρουμε να ξανα-ιππεύσουμε διότι τετράποδα και ...δίποδοι νιώθουμε τις αρθρώσεις μας να "τρίζουν" από το ...σκούριασμα, καιρού μη ευδοκούντος.


     Βαρύς και δύσχρηστος ο αλυσιδωτός θώρακας μαζύ με την coiffe (για όποιον γνωρίζει...) και μια πολύ εξάσκηση βελτιώσεως της τοξευτικής τεχνικής η τόξευση φορώντας τα! Και ο Εφιπποτοξότης Αρχηγός των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος" Ιφικράτης το τολμά... Γενικώς, οι "Έλληνες Κένταυροι" τολμάμε τα δύσκολα και, μέσα στα 14 χρόνια της λειτουργίας της Ομάδος μας φαίνεται ότι τα καταφέρνουμε, όπου κι αν βρισκόμαστε, όπως και στην Χαλκίδα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.