Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
ΤΩΝ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Νοικοκυρεμένοι μέσα κι έξω, σαν σε ιαπωνικό μοναστήρι, με σεβασμό στην ευταξία και στις αρμονικές αναλογίες στη Γραμμή Βολής, όπως και στον τοξοβαστό, οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" και σε τούτο το κυριακάτικο αντάμωμά τους έδειξαν ότι κάθε φορά κι ένα ξεχωριστό "μονοπάτι" τους οδηγεί στη πρόοδο.


     Χωρίς καμιάν έκπτωση στο δυναμισμό που διακρίνει τις τοξεύσεις τους, οι Κορφιάτες Συνασκούμενοί μας εξάντλησαν την "πεπατημένη" πριν προχωρήσουν σε καινοτόμες προσεγγίσεις ...αποκρυπτογραφώντας τις σημειώσεις του επικεφαλής τους Χριστόφορου Κασφίκη.


     Με την ίδιαν αυτοσυγκέντρωση των πρεσβυτέρων και οι νεώτεροι Κερκυραίοι Κένταυροι, επί ίσοις όροις, στη Γραμμή Βολής πλαισίωσαν όπως πάντα την ομαδική προσπάθεια.


     Και η αρμονία στις διατάξεις και τους σχηματισμούς της Γραμμής Βολής, αμείωτη, όπως πολλές φορές μας την υπέδειξε κάποια μορφή από τα μακρινά "ξένα" απ΄ όπου τόσο ευγενικά μας βοήθησε.


     Η "ανατολική" κουλτούρα του Χριστόφορου διαμορφώθηκε τόσο ολοκληρωμένα και χωρίς την παρέμβαση εκείνου του ευεργέτη της Ομάδος ώστε βλέπουμε στην Κέρκυρα εκείνα που μας υπέδειξε τόσο ευγενικά να τηρούμε!


     Κι ύστερα ήρθε η προπονητική πρωτοτυπία που πάντα χαρακτηρίζει τις δράσεις των όπου γης "Ελλήνων Κενταύρων", την φορά αυτή στο νησί των Φαιάκων.


     Κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει για ..."επαναλαμβανόμενη ρουτίνα" και, ασφαλώς, ούτε τους "Έλληνες Κενταύρους Κερκύρας"!


     Και τούτη την Κυριακή το πρόγραμμα προέβλεπε και κόψιμο πίτας επί τη ευκαιρία της οποίας ευχόμαστε στους Κερκυραίους Αδελφούς μια γόνιμη χρονιά γεμάτη ευστοχία στους προσωπικούς και ομαδικούς τους οραματισμούς!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.