Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

MAΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ 
ΚΑΙ 
ΤΗΝ ...ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ


     Είναι παραδεκτό ότι όλες οι "εσωτερικές" δραστηριότητες προϋποθέτουν έναν ανάλογο φυσικό χώρο ο οποίος μπορεί να τις υποστηρίξει με την ενεργειακότητά του.


     Έτσι, οι "Έλληνες Κένταυροι" φροντίζουμε πάντοτε ώστε οι δραστηριότητές μας, είτε μόνιμες, είτε περιοδικές, να λαβαίνουν χώρα σε περιβάλλοντα με θετική ενέργεια και καθαρότητα, δίνοντας σ' αυτό μεγάλην έμφαση και αφιερώνοντας χρόνο για τον εντοπισμό τους.


     Η Κοιλάδα μας, δηλαδή, ο τόπος και η ευρύτερη περιοχή των μονίμων καθημερινών δραστηριοτήτων μας, έχει επιλεγεί και με αυτόν τον γνώμονα με αποτέλεσμα, επί πολλά χρόνια, να προοδεύουμε στον συγκεκριμένο χώρο και να αναπτυσσόμεθα καθημερινώς και αυτό οφείλεται στη θετική ενέργεια του αρχαίου δήμου Λαμπτρών ο οποίος μας φιλοξενεί.


     Αξίζει να σημειωθεί ότι, προηγουμένως, όταν δεχθήκαμε την προσφορά των Ολυμπιακών Ακινήτων και εγκατασταθήκαμε στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκοπούλου, επί δέκα οκτώ μήνες, αν και σε ιδανικές ιππικές εγκαταστάσεις, η δραστηριότητά μας ήταν υποτονική εξ αιτίας της αισθητότατης αρνητικής ενεργείας του χώρου.


      Σήμερα, εδώ και αρκετά χρόνια, στον αρχαίο δήμο Λαμπτρών, στον ήρεμο Σταύλο του αγαπητού μας αλογατάρη Τάσου Μυλωνάκου, oι "Έλληνες Κένταυροι" απολαμβάνουμε μια πρόοδο πέραν κάθε προσδοκίας, σε ένα φυσικό περιβάλλον ιδιαιτέρου κάλλους αλλά και ιστορικής σημασίας του οποίου την προστασία και καθαριότητα έχουμε αναλάβει σε κάθε δραστηριότητά μας!


     Όμως, τι πρέπει να γνωρίζουμε για τον αρχαίο δήμο Λαμπτρών που μας φιλοξενεί αλλά και για την ευρύτερη περιοχή του Κορωπίου, ή ορθότερα "Κοροπίου", όπως μαθαίνουμε από έναν ειδήμονα τοπικό ερευνητή εκ των σελίδων του πονήματος του οποίου αντλούμε γνώση;       Το έργο μιας Ομάδος όπως οι "Έλληνες Κένταυροι" επιδιώκει να είναι και είναι σοβαρό, και η παράμετρος του φιλοξενούντος φυσικού περιβάλλοντος διατηρεί μια κορυφαία σημασία στην όλη σοβαρότητα, είμαστε δε ιδιαιτέρως ευτυχείς για την επιλογή της Κοιλάδος μας!Σημείωση: Όπως κατά κανόνα, όλες οι φωτογραφίες αυτής της αναρτήσεως 
είναι εντός θέματος και προέρχονται από το φυσικό περιβάλλον 
της Κοιλάδος των "Ελλήνων Κενταύρων" 
της περιοχής Λαμπτρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.