Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ 
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
Ι     Ακόμη ένα "σταυροδρόμι" πολεμικών τεχνών χάραξε το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" το οποίο υποδέχθηκε στο χώρο του την κερκυραϊκή Σχολή Aikido "Takemusu Aikido Corfu" σε ένα πρόγραμμα αλληλομυήσεως των Μελών των δύο Σχολών στην Παραδοσιακή Τοξοβολία αλλά και στην υψηλή τέχνη του Aikido και αδελφοποιήσεως επί ...κερκυραϊκού εδάφους, δύο κορυφαίων παραδοσιακών πολεμικών τεχνών..


     Ο Οικοδεσπότης-Συναρχηγός του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας", Χριστόφορος Κασφίκης, υπεδέχθη τους αθλητές της Σχολής "Takemusu Aikido Corfu" τους οποίους εισήγαγε στο πνεύμα της Παραδοσιακής Τοξοβολίας και του συστήματος των "Ελλήνων Κενταύρων".


     Κατόπιν, ο παρεπιδημών στην Κέρκυρα, λόγω της στρατιωτικής υπηρεσίας του, Εκπαιδευτής Τοξοβολίας Ακάδημος, ανέλαβε να μυήσει τους επισκέπτες μας στην τεχνική της Παραδοσιακής-Ενστικτώδους Τοξοβολίας με τον ακριβή και ταχύτατο τρόπο που εκείνος ακολουθεί πάντα.


     Η αντιληπτικότητα αλλά και η εμφανής εξαιρετική "φόρμα" των αθλητών του Aikido τους έφερε γρήγορα στη Γραμμή Βολής για πρακτική εξάσκηση.


     Απρόσκοπτες και χαλαρές τοξεύσεις από όλους σε ένα ωραιότατο κλίμα συνασκήσεως με δύο ομάδες διαφορετικού, μεν αντικειμένου, ομότροπες όμως σε ό,τι αφορά στη μεθοδικότητα και συνεργασιμότητα.


     Το ωραιότατατο απόγευμα που βιώσαμε στον κήπο των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" θα το ...συνεχίσουμε το προσεχές Σάββατο που οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" θα φιλοξενηθούμε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Aikido "Takemusu Aikido Corfu", όπου θα μυηθούμε σε αυτή την υπέροχη τέχνη. 


     Είθε η πνευματική γαλήνη και η σωματική άσκηση να επιστεγάζουν τις δύο Σχολές και η ωφέλεια να είναι αρωγός της ζωής των Μελών μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.