Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ 
ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ...ΒΑΡΥΤΗΤΟΣ;


     Eίτε απογειωμένοι, είτε προσεδαφισμένοι, οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" δείχνουν να έχουν περάσει σε μια κινητική δυναμική που αποτελεί την "Ωραία Πύλη" εισόδου στην αυτοκυριαρχία  επί της χρήσεως του Τόξου.


     Και παρακολουθώντας τις Προπονήσεις τους απολαμβάνουμε άψογες εκτελέσεις ασκήσεων με πολλές, πάρα πολλές απαιτήσεις, έξω από τα τοξευτικά "καθιερωμένα".


     Είτε ...υπεριπτάμενοι, είτε πρηνείς, οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας", μας δίνουν την εικόνα μιας άριστης προπονητικής διαδικασίας, ασχέτως φύλου, ηλικίας και σωματοτύπου!


     Και τους χαιρόμαστε όταν ακόμη και μέσα από μία φωτογραφική εικόνα "αποπνέουν" την τελειότητα μιας θετικής αύρας ομαδικής "χημείας".


     Είτε στον αέρα, είτε ...κατάχαμα, οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" μπήκαν, πια, σε ένα πολύ γόνιμο "μονοπάτι" βιώνοντας τα τοξευτικά ..."αρπίσματα" στην όμορφη "βαθειά" τους, εκδοχή.


     Κι όλα τούτα τα ωραία φαίνονται ακόμη και στις κινήσεις και τους χειρισμούς ακόμη και των πιο νέων Μελών του αγαπημένου μας, Κερκυραϊκού, Παραρτήματος.


     Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η πανέμορφη "αυλή" των τοξευτικών ...θαυμάτων θα αφήσει πίσω της ένα καθοριστικό "λιθάρι" για τον σύγχρονο Κερκυραϊκό Πολιτισμό και την τέχνη του Απόλλωνος στο νησί των Φαιάκων.


     Και δεν μιλήσαμε και για το ...σημαντικότερο: το χαμόγελο των Κερκυραίων Συνασκουμένων μας που επισφραγίζει όλα τα παραπάνω!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.