Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
II


     Η ωραία προσπάθεια της αδελφοποιήσεως επί κερκυραϊκού "εδάφους" της Παραδοσιακής Τοξοβολίας με το Αϊκίντο, ολοκληρώθηκες επιτυχώς με την υποδοχή από το ντότζο της Σχολής Αϊκίντο "Takemusu Aikido Corfu", της Σχολής των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας".


     Οι ευγενείς Δάσκαλοι και μαθητές της Σχολής "Takemusu Aikido Corfu" προσέφεραν στους "Έλληνες Κενταύρους Κερκύρας" μια συναρπαστική "γεύση" της τέχνης του Αϊκίντο συνδέοντας δύο πολεμικές τέχνες.


     Οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με ένα  μαχητικό "πεδίο" άγνωστο, μέχρι τώρα, σε αυτούς και χάρηκαν στο φιλόξενο ντότζο την όμορφη εμπειρία.


     Ευγνώμονες οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" προς την Σχολή "Takemusu Aikido Corfu", προσβλέπουμε τόσο στη συνέχιση της εμβαθύνσεως στο Αϊκίντο, όσο και στην αδελφοποίηση της Παραδοσιακής Τοξοβολίας με άλλες σημαντικές πολεμικές τέχνες , πιστεύοντας ότι η διάνοιξη της ευρύτητος των πνευματικών οριζόντων του Ανθρώπου αποτελεί το θεμέλιο της υπαρξιακής ευημερίας του μέσα στους αιώνες.


     Κατά την παρούσα δράση τιμήθηκε από όλους η μνήμη του, προσφάτως, εκλιπόντος Εκπαιδευτή μας του Προγράμματος "ΠΟΛΕΜΩΝ" Νικολάου Καπλατζή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.