Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

XEIΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ
ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΡΙΑ




     Ένα εξαιρετικό Μέλος της Ομάδος μας, η Χαρά Πολυζωπούλου που απεφοίτησε πρόσφατα από το Α' Δίμηνο Σχολείο Ιππικής και, πλέον, θα βοηθήσει πολλούς να εκπαιδευθούν στην Ιππασία, διαθέτει ακόμη ένα ταλέντο : κατασκευάζει υπέροχες χειροποίητες δερμάτινες δημιουργίες που προκαλούν με την αισθητική τους έτσι που όποιος τις βλέπει δε μπορεί εύκολα να αποφασίσει εάν θα τις δωρίσει σε κάποιον ή στον ...εαυτό του!  Η Χαρά κατεργάζεται υπέροχα το δέρμα αλλά και το ύφασμα και διαθέτει τις δημιουργίες της μέσω του διαδικτύου σε εξαιρετικές τιμές επί των οποίων κάνει και έκπτωση 15% στα Μέλη της Ομάδος μας. Διαβάστε προσεκτικά τις αναλυτικές πληροφορίες που παραθέτει, επισκεφθείτε το διαδικτυακό κατάστημά της κι επιλέξτε δώρα για τους αγαπημένους σας αλλά και για σας! Το ξέρουμε, θα σας είναι πολύ δύσκολο να καταλήξετε ανάμεσα σε τόσες πολλές και πρωτότυπες, χειροποίητες, δημιουργίες, αλλά μέρες που είναι απλά ...τολμήστε το! Σε κάθε περίπτωση σκεφθείτε ότι οι δημιουργίες αυτές χαρακτηρίζονται από μία υψηλή πρωτοτυπία, αισθητική αλλά και άψογη κατασκευαστική τελειότητα, έτσι που να καθίστανται μοναδικές αλλά και ελκυστικές επιλογές για πολύ ιδιαίτερα δώρα σε μία απαιτητική αγορά υψηλών απαιτήσεων.


     Οι Ερινύες ξεκίνησαν πριν τέσσερα χρόνια ως ομάδα δύο ατόμων φτιάχνοντας διακοσμητικά και κοσμήματα. Χρησιμοποιούσαμε ημιπολύτιμες πέτρες, πολυμερικό πηλό και διαφόρων ειδών υφάσματα. Ο σκοπός μας ήταν να πετύχουμε την καλύτερη ποιότητα στις πιο (όσο το δυνατόν) χαμηλές τιμές. Σήμερα πλέον ένα τρίτο μέλος εισήχθη στην εταιρεία μας, δίνοντάς μας την ευκαιρία να διασπαστούμε σε τρία μικρότερα μαγαζιά που διαφοροποιούνται στο ύφος και στα υλικά.



     Οι Ερινύες Αληκτώ collection εκφράζεται μέσα από δερμάτινες δημιουργίες, όπως τσάντες, φαρέτρες, βιβλία, γάντια, ζώνες, πηχεοφυλακτήρες  και ότι άλλο διαθέτει η φαντασία σας καθώς μπορείτε να μας παραγγείλετε σχέδια που δεν έχουμε κατασκευάσει ακόμη. Στο μαγαζί μας θα βρείτε 100% χειροποίητα προϊόντα με 100% γνήσιο δέρμα. Κάθε σχέδιο είναι μοναδικό, λόγω του ότι η κάθε παραγγελία γίνεται με από το μηδέν και με πολύ αγάπη χωρίς να υπάρχουν μηχανήματα που να βοηθάνε στην κατασκευή της.


     Όλα γίνονται με το χέρι από το σχέδιο μέχρι και το ράψιμο γι αυτό και μπορεί να έχουν μικρο-ατέλειες, που τα καθιστούν πολύ πιο δυνατά και αναλλοίωτα στο χρόνο σε σύγκριση με τα εργοστασιακά.  Δεν διαθέτουμε εργαστήριο και γι αυτό όλες μας οι δημιουργίες κατασκευάζονται στο σπίτι. Θα μας βρείτε στο http://www.etsy.com/people/ErinyesAlecto?ref=si_pr  όπου τα μέλη των Κενταύρων θα έχουν 15% έκπτωση με τον εξής κωδικό : GREEKCENTAURES. Τα επόμενα δύο αδελφικά μαγαζιά είναι οι Erinyes Tesephone: http://www.etsy.com/shop/ErinyesTisiphone  που διαθέτει κυρίως gothic&vintage ύφος και οι Erinyes Megaera το οποίο είναι υπό κατασκευή και θα διαθέτει pagan & occult ύφος.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.