Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
ΤΟΥ Α' ΔΙΜΗΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΠΠΙΚΗΣ



     Αγαπητοί Εφιπποτοξότες,

     Μετά από δύο μήνες, τετράωρης καθημερινής συνεχούς ιππικής εκπαιδεύσεως, από τις πλέον δύσκολες του είδους, ωλοκληρώσατε τον κύκλο των μαθημάτων και την Παρασκευή, 14η Δεκεμβρίου 2012, στις 11:00 π.μ. θα εξετασθείτε και στα θεωρητικά, μιας και στα πρακτικά ήδη ανταπεξήλθατε επιτυχώς. To Δ.Σ. της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" κι εγώ, σας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για όσα προσπαθήσατε και πετύχατε στην Έφιππη Τοξοβολία εγώ δε σας ευχαριστώ για τις όμορφες ημέρες που περάσαμε μαζύ κοπιάζοντας από κοινού για την ανάπτυξη των ικανοτήτων μας και της Ομάδος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"!


     Επειδή, πρόθεση της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" είναι η διατήρηση του υψηλού ποιοτικού επιπέδου της και του εν γένει κύρους της στο εφιπποτοξοτικό αντικείμενό της, οι Πιστοποιήσεις που θα απονεμηθούν θα πρέπει να έχουν και την ανάλογη βαρύτητα.



     Έτσι, σας παρακαλώ κατά την ως άνω ημέρα κατά την οποία θα εξετασθείτε στις θεωρητικές γνώσεις να έχετε επαρκώς μελετήσει το περιεχόμενο του εκπαιδευτικού εγχειριδίου της Ομάδος μας διότι βάσει αυτού θα ερωτηθείτε. Στην περίπτωση μη ορθών απαντήσεων σε ποσοτό, τουλάχιστον, 80%, ο αποτυγχάνων δεν θα λάβει Πιστοποίηση αλλά θα εξετασθεί εκ νέου μετά δεκαπενθήμερο κ.ο.κ. Ήδη, έχει γίνει μία πρώτη διερεύνηση του βάθους γνώσεών σας και σας έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες για την βελτίωσή τους ώστε κατά την ημέρα της εξετάσεως να είστε επαρκείς γνώσεων.


     Διευκρινίζεται ότι η Ιππική δεν είναι κάτι σαν την συνηθιζόμενη οδήγηση Ι.Χ. κατά την οποία ελάχιστοι, πλην του οδηγείν, γνωρίζουν το όχημα ή και το πλέγμα των παραμέτρων της οδηγήσεως. Και στην Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" θέλουμε να παραγάγουμε τους καλύτερους Ιππείς, όπως και τους καλύτερους Τοξότες και τίποτε λιγότερο.

     Εφιπποτοξοτικά!

     Αρπάλυκος.

      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.