Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΜΟΡΦΥΝΕ...

O βράχος του Λυκαβηττού όπως τον βλέπουμε από τον προπονητικό μας χώρο.

     Χρειάστηκε να μπει για τα καλά ο χειμώνας προκειμένου να χαρούμε την πόλη μας αλλά και τις Προπονήσεις μας μέσα στο πανέμορφο, φυσικό, περιβάλλον!

Χειμώνας στην Αθήνα! Τι όμορφη εποχή!
Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" παραμένουν εν δράσει!
Winter in Athens. Such a beautiful season!
Despite low temperatures, "GREEK CENTAURS" are permanently in action.

     Οι Προπονήσεις μας, πια, απαιτούν ολοένα και περισσότερη και ταχύτερη κίνηση για να ...ζεσταθούμε αλλά και για να βελτιώσουμε τις αντιδράσεις μας. Κι εμείς αξιοποιούμε αυτό που μας επιτάσσει η Φύση : ταχύτητα!


     Το περιεχόμενο των τελευταίων Προπονήσεών μας περιεστράφη γύρω από τους ...στροβιλισμούς που έφεραν την Τοξοβολία πιο κοντά στο ...μπιλλιάρδο, αναγκάζοντας τον Τοξότη να επιλέγει γρήγορα τη σωστότερη γωνία βολής, το καλύτερο άνοιγμα χορδής και την καλύτερη σκόπευση...


     Πράγματι και αυτή τη φορά απεδείχθη ότι οι καιρικές συνθήκες, όσο πιο αντίξοες είναι, τόσο περισσότερο μπορούν να αναδειχθούν ...εκπαιδευτικές και η πληθώρα εξαιρετικών τοξεύσεων ήταν η "συγκομιδή" και αυτής της Προπονήσεως.


     Μπορεί όλοι να χρειάσθηκαν συνεχές "ζέσταμα" αλλά οι επιδόσεις όλων "ανέβηκαν" μέσα στή διάρκεια αυτής της Προπονήσεως η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς κανείς να το καταλάβει. Κάποιος, μάλιστα, βρήκε την ευκαιρία να "ζεσταθεί" γεφυρώνοντας με τα ...πόδια του ένα ποταμάκι αφού σήμερα δεν είχε στη διάθεσή του τα δύο αλογάκια που συνηθίζει να τα ιππεύει ...ταυτόχρονα!


     Ελπίζουμε το κρύο να διατηρηθεί και να μας δώσει τη χαρά της παρουσίας του και σε πολλές από τις προσεχείς Προπονήσεις. Εμείς, αλλά και η Φύση το θεωρούμε καλοδεχούμενο και ευεργετικό! Άλλωστε, αυτό το επαληθεύει και η φυσική χλωρίδα που δείχνει να έχει ομορφύνει... 

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.