Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

NA TEΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

     Το ιδεολογικό συνεταιράκι του αρχιλωποδύτη Άκη Τσοχατζόπουλου που λέγεται Ευάγγελος Βενιζέλος, σε μία κίνηση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα διαρκή εγκλήματα που διέπραξε η "σοσιαλιστική" συμμορία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. εναντίον των Ελλήνων, φέρνοντας τη χώρα στη σημερινή κατάντια της, ζητά να τεθεί εκτός Νόμου η ..."ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"!

     Ενώ μέχρι σήμερα ούτε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ούτε η ληστοσυμμορία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. της οποίας ηγείται, έχουν δώσει λόγο για τα διαρκή εγκλήματα που διέπραξαν, ο ίδιος ως "κλέφτης" επιχειρεί να διώξει τον "νοικοκύρη" για να συνεχίσει το εγκληματικό πανηγύρι της κατασπαράξεως των υπολειμμάτων του "κουφαριού" της Ελλάδος! 

     Απαιτούμε από τον Αρχηγό της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" να ξεκινήσει αμέσως αγώνα ώστε να τεθεί εκτός Νόμου το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τα εγκληματικά στελέχη του τα οποία ενέχονται σε, ατιμώρητα μέχρι στιγμής, κακουργήματα καθοσιώσεως κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων!

     Η θέση της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" νομιμοποιείται μόνον εάν οι μεγαλο-μαφιόζοι κοινοβουλευτικοί  εγκληματίες της σημερινής εθνικής κατάντιας οδηγηθούν στη ΚΡΕΜΑΛΑ, διαφορετικά ουδένα λόγο υπάρξεως έχει!  


Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737

3 σχόλια:

  1. Όπως όλα τα κείμενα που υπογράφεις ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!
    Μακάρι να το καταλάβει και ο Μιχαλολιάκος ώστε να μάθει γιατί τον ψηφίσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αριστοτέλη εκτός από τους πολιτικούς υπάρχουν και οι δημοσιογράφοι. Κάποιος τέτοιος κύριος, ονόματι Μπαξεβάνης, χρησιμοποιεί το όνομά σου προκειμένου να βλάψει τη Χρυσή Αυγή. Πρέπει να πάρεις θέση ΤΩΡΑ που η δυσφήμιση είναι εν εξελίξει. Αφού μεταχειρίστηκαν κάθε μέσο, παίζουν το τελευταίο τους χαρτί: Το ηθικό άδειασμα του Νίκου Μιχαλολιάκου απέναντι στους συναγωνιστές του. Μη μείνεις άπραγος.

    Χαίρομαι που παραμένεις ακμαίος και δυνατός. Τρίξε τα δόντια σου στο σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aγαπητέ "ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ",

      Συγγνώμη για την καθυστέρηση της απαντήσεως αλλά ελάχιστο χρόνο μου αφήνει για το διαδίκτυο η καθημερινή δραστηριότητα της Ομάδος μας.

      Δεν νομίζω ότι ο οιοσδήποτε μπορεί να δυσφημεί τον οιονδήποτε πλην των πράξεων και παραλείψεών μας. Έτσι, φρονώ ότι ουδείς Βαξεβάνης μπορεί να δυσφημεί οιονδήποτε Μιχαλολιάκο και αντιστρόφως. Στην συγκεκριμένη εκπομπή παρευρέθην απλώς και μόνον για να τονίσω στα συμπροσκληθέντα ορφανά του τελευτήσαντος μαρξισμού ότι την Χρυσή Αυγή θα την κρίνουν εκείνοι που την ψήφισαν και όσοι παραμένουμε συνειδητοί Πατριώτες, όπερ και έκαμα, αφήνοντάς τους -κατά το υπόλοιπο- να εκθέσουν την άρρωστη εμπάθειά τους κατά της Χρυσής Αυγής και κάθε εθνικής Αξίας ως απάτριδες!

      Εμμένω στην τοποθέτησή μου ότι η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να στερείται της ανάλογης, ενός εθνικού Κινήματος, πολιτικής αισθητικής, ευχόμενος να την ανακτήσει αλλά δεν θεωρώ ηθική την επίκριση κατά της Χρυσής Αυγής ούτε την συστράτευση με οιονδήποτε κ(Υ)νοβουλευτικό κόμμα, διότι κατ΄ εμέ δεν νοείται "εθνικό" ό,τι διαιρεί (και τα κόμματα διαιρούν το Λαό) ενώ κρίνω ότι κατ΄ αυτή την στιγμή απαιτείται ΕΞΕΓΕΡΣΗ εναντίον των προδοτών και όχι αντιπαράθεση μαζύ τους από κ(Υ)νοβουλευτικών εδράνων!

      Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια σου και σε διαβεβαιώ ότι δεν προτίθεμαι να τρίξω, απλώς, "δόντια" εναντίον του οιουδήποτε, ειδικώς εναντίον του αθλίου και υπό κατάρρευση συστήματος διότι έμαθα να αντιπαλαίω δυνατούς αντιπάλους!

      Με εκτίμηση!

      Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
      6977764737

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.