Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

ΚΙ ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΑΖΟΝΕΣ!

 ΚΙ ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΑΖΟΝΕΣ!



     Κι όμως, υπάρχουν Αμαζόνες, όχι μόνον στη Μυθολογία αλλά και στην σημερινή πραγματικότητα ζώντας ανάμεσά μας. Και σήμερα ανακαλύψαμε ακόμη μία η οποία κάλπασε και τόξευσε για πρώτη φορά!

     Καλωσήλθες στην μεγάλη Οικογένεια των Εφίππων Τοξοτών, Συνασκούμενη Εύα!

    Κατά την σημερινή ημερίδα, η Εύα, με άριστο "κάθισμα" όπως πάντοτε, ασχολήθηκε με τον καλπασμό και τον ευχαριστήθηκε, αρχικώς άοπλη!

     Της ζητήθηκε να αναλάβει τις ηνίες στο ένα χέρι και με το ελεύθερο να μας ...χαιρετά καθώς θα κάλπαζε και το έκανε χωρίς δυσκολία.

      Η Εύα συνέχισε με καλπαστικούς ιππακοντισμούς εκτελώντας τους κατά τρόπον άριστο πριν περάσει στην τροχαστικήν Έφιππη Τοξοβολία όπως παραπλανητικώς της ζητήθηκε την οποία, όμως, ποτέ δεν εξετέλεσε διότι, εν τω μεταξύ, ο πονηρός Εκπαιδευτής, χωρίς η Εύα να το αντιληφθεί ...ψιθύρισε στο αφτί του Ίππου να καλπάσει!

     


Κι έτσι η ανυποψίαστη Εύα, προετοιμαζόμενη με το οπλισμένο Τόξο της να τροχάσει βρέθηκε να ...καλπάζει, οπότε, ψυχραιμότατη (όχι, αν ήθελε ας ...έπεφτε!) άνοιξε την χορδή και τόξευσε για πρώτη φορά σε καλπασμό, υλοποιώντας την επιθυμία της να νιώσει την Έφιππη Τοξοβολία! Πόση χαρά μας δίνουν τέτοιοι χαρακτήρες οι οποίοι, χωρίς να χάνουν τίποτε από την θηλυκότητά τους γίνονται, όταν η περίσταση το καλεί, ...αρσενικότεροι των ...αρρένων και πόσο μας ξαναφέρνουν προ των ωραιοτέρων μυθικών προτύπων όπως αυτά των Αμαζόνων που νομίζουμε ότι χάνονται σε κιτρινισμένες σελίδες παλαιοτύπων ενώ είναι ολοζώντανες ανάμεσά μας;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.