Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"

 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"



     Συνεχίζονται στους "Σταύλους Μανιάτη" οι εκπαιδεύσεις νεολέκτων Ίππων για την διεξαγωγή προγραμματισμένης επιδείξεως, από τον Αρχηγό του τοπικού Παραρτήματος Εκπαιδευτή Αθανάσιο Ψωρομύτη και τον βοηθό του, Συνασκούμενο Μελέτιο Μοίρα.

     Θα λέγαμε, συνεχίζεται η διεύρυνση της ήδη μεγάλης εκπαιδευτικής εμπειρίας του δικού μας Αθανασίου ο οποίος έχει μέχρι στιγμής εκπαιδεύσει αρκετούς και διαφορετικούς Ίππους ξεπερνώντας αμέτρητες δυσκολίες...

     Το ιδανικό σταυλικό περιβάλλον των "Σταύλων Μανιάτη" διευκολύνει το έργο του Εκπαιδευτή μας με την άνεση εγκαταστάσεων και τους καλοφροντισμένους Ίππους που προσφέρει όσο κι αν οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτή την περίοδο στην πανέμορφη Μεσσηνία προκαλούν προβλήματα.


    


Κέρδος της τοπικής Σχολής είναι και η απόκτηση εκπαιδευτικής εμπειρίας από τον βοηθό του Αρχηγού, Μελέτιο Μοίρα ο οποίος, πέραν της πολύ καλής σχέσεώς του με τον Ίππο, εκπαιδευόμενος και ο ίδιος, προετοιμάζεται για τις εξετάσεις του, έχοντας ήδη καθυστερήσει, λόγος για τον οποίο προτρέπεται ο τοπικός Αρχηγός να επισπεύσει την όλη διαδικασία ώστε ο φίλτατος Μελέτης μας να ξεκινήσει την Έφιππη Τοξοβολία. Διότι, ως γνωστόν, στην Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" η Έφιππη Τοξοβολία, το κυρίως "αντικείμενό" μας αρχίζει  μ ε τ ά  τις επιτυχείς εξετάσεις που σημαίνουν την διαπίστευση του μαθητή ως, επέκεινα, δ ι α  β ί ο υ  μ α θ η τ ή  αφού, οι πολεμικές τέχνες έχουν δια βίου μαθητές και μόνον!

     Δεδομένου δε ότι όσους Ίππους και αν ανέλαβε μέχρι τώρα ο Αρχηγός του τοπικού Παραρτήματος όχι μόνον τους εκπαίδευσε αλλά και συνέβαλε στην εδραίωση της ηρεμίας τους προσφέροντάς τους υψηλότερο επίπεδο ευημερίας, θα τα καταφέρει εξίσου καλά και με τους παρόντες νεολέκτους Ίππους ώστε να μην χρειάζεται να εκφράσουμε "ευχή" αλλά την βεβαιότητά μας για την επιτυχία. 

     Άλλωστε, το οπτικοακουστικό υλικό αποκαλύπτει την χαρά του Αθανασίου όταν βρίσκεται κοντά στους τετράποδους "μαθητές" του...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.