Κυριακή 29 Μαΐου 2022

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"

 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"



      Από το 2005, όταν για πρώτη φορά εισήχθη στην Ελλάδα η Παραδοσιακή/Ενστικτώδης Τοξοβολία από τους "Έλληνες Κενταύρους" πέρασαν εκατοντάδες μαθητών από την Σχολή μας και, μετά από χρόνια, κάποιοι εξ αυτών έφυγαν από κοντά μας με άριστες προθέσεις θέλοντας να υπηρετήσουν αυτό το είδος Τοξοβολίας με ίδιες δυνάμεις. Ευτυχώς, για την Παραδοσιακή/Ενστικτώδη Τοξοβολία, κανείς δεν κατάφερε νε την υπηρετήσει όπως, επί χρόνια τώρα, την υπηρετούν οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" με τεχνογνωσία, υπευθυνότητα, σταθερότητα μέσα στον χρόνο και, βεβαίως, αποτελεσματικότητα!

     Εξ ολοκλήρου δημιούργημα του επικεφαλής της Συνασκουμένου Χριστόφορου Κασφίκη, η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" έχοντας το προνόμιο να επικεντρώνεται αυστηρώς στην Παραδοσιακή/Ενστικτώδη Τοξοβολία καταφέρνει σε κάθε εκπαιδευτική της ημερίδα να διδάσκει, όποιον παρατηρεί το έργο της.

     Και στην τελευταία ημερίδα τους οι Κερκυραίοι Συνασκούμενοί μας άφησαν πίσω τους μιαν ενδιαφέρουσα προπονητική προσέγγιση για την οποία, ο σεμνός επικεφαλής τους στην αναφορά του κάνει μνεία για "κάτι λίγο"!

      Επ΄ αυτού του "λίγο" ας μας επιτρέψει ο Συνασκούμενος Χριστόφορος να έχουμε αντίθετην άποψη και να θεωρούμε ότι πάντοτε οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" επιτυγχάνουν πολλά!  

     Αυτό άλλωστε τεκμηριώνει και το οπτικοακουστικό υλικό από την συγκεκριμένη ημερίδα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.