Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

 ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ


     Το μάθημα το οποίο ο Βασίλης έκανε με τον Αντώνη το Σάββατο φαίνεται ότι του άρεσε πάρα πολύ και ο μαθητής μας δεν πρόλαβε να γυρίσει  σπίτι του και τηλεφώνησε στον Εκπαιδευτή του ζητώντας του να επαναλάβουν το ίδιο μάθημα και την επομένη ημέρα Κυριακή! Παρά το ότι υπάρχει αυστηρός προγραμματισμός μαθημάτων ο Αντώνης έκανε τις υπερβάσεις του και, πράγματι, το μάθημα επανελήφθη σήμερα Κυριακή, ακριβώς όπως και το χθεσινό!

     Φαίνεται ότι η διδασκαλία του Αντώνη είναι συναρπαστική και ο Βασίλης μας αντί να προτιμήσει τη δροσιά της θάλασσας επέλεξε την επανάληψη του μαθήματός του στο Ιππευτήριο, κάτι που πιστώνεται στον Αντώνη μας ο οποίος, πραγματικά, προσφέρει τον καλύτερο εαυτό του στους μαθητές του με πασιφανή τα οφέλη αυτής της διδασκαλίας.

     Πολύ σημαντική η επανάληψη ενός μαθήματος και μάλιστα σε χρόνο επόμενης ημέρας και ο Εκπαιδευτής πάντοτε προβληματίζεται για την κόπωση του μαθητή, αλλά, όπως φαίνεται, όταν η χαρά του μαθήματος είναι μεγάλη, ο "πόνος" είναι αμελητέος!

     Πάντως ο Βασίλης μας κατάφερε να ανταποκριθεί άριστα και στο επαναληπτικό μάθημα, όπως είχε ανταποκριθεί και στο προηγηθέν βοηθώντας μας στην εξαγωγή συμπερασμάτων που σχετίζονται με τα μαθήματα της Σχολής μας.

     Άξιος συγχαρητηρίων ο Αρχηγός των "Ελλήνων Κενταύρων" Εκπαιδευτής Αντώνης Διαγούπης ο οποίος, με το αίτημα επαναλήψεως μαθήματος από τον Βασίλη, πιστώνεται με εύσημα αποδοχής από τους μαθητές του κάνοντάς μας όλους υπερήφανους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.