Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΡΟΣ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ

ΠΡΟΣ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ


     Το "πείραμα" της μεταφοράς των Προπονήσεων των "Ελλήνων Κενταύρων" στην αυλή της έδρας της Ομάδος μας, όπως αρχίσαμε να εφαρμόζουμε από την "εποχή" της εμφανίσεως του ...κοροϊδοϊού, δείχνει εξαιρετικώς επιτυχές και καρποφόρο!

     Ο περιορισμός της Γραμμής Βολής και η σύμπτυξη του άλλοτε πολυπροσώπου "μετώπου" σε ένα ολιγομελές ευέλικτο σχήμα δείχνει να βοηθά στην, εξατομικευμένα, "στοχευμένη" διδασκαλία η οποία προάγει βαθύτερα και ταχύτερα τον Τοξότη, κάτι για το οποίο, άλλωστε, ενδιαφέρεται κάθε σοβαρή Σχολή Τοξοβολίας.

     Έτσι, αξιοποιώντας έναν ιδανικό, πολυεπίπεδο, χώρο ο οποίος μπορεί να επιτρέπει, ταυτοχρόνως, παράλληλες διδασκαλίες, στην ..."αυλή"  των "Ελλήνων Κενταύρων" παρατηρούμε μια αλματώδη πρόοδο όσων προσέρχονται, ανεξαρτήτως επιπέδου ενός εκάστου.

     Τον τελευταίο καιρό, με την έναρξη της νέας προπονητικής περιόδου, έχουμε την χαρά της συνεχούς υποδοχής νέων Συνασκουμένων οι οποίοι όχι μόνον δεν προκαλούν ανάσχεση της προόδου των παλαιοτέρων αλλά και με το κατάλληλο πρόγραμμα, το προπονητικό αποτέλεσμα αποβαίνει εξίσου ωφέλιμο για όλους.

     Αυτό φάνηκε και στην τελευταία, τακτική, εβδομαδιαία Προπόνησή μας, όταν υποδεχθήκαμε νέους Συνασκουμένους και με την εφαρμογή ενός συνδυαστικού προγράμματος διεξήχθησαν ταυτοχρόνως οι εισαγωγικές διδασκαλίες αλλά και η εξάσκηση όλων επ΄ ωφελεία ...όλων!

     Αξιοπρόσεκτη η πρόοδος της Νικολέτας η οποία, καλούμενη να μεταφέρει τις γνώσεις της σε πρωτοείσακτους βιώνει βαθύτερα τα όσα κατέχει και εξελίσσεται η ίδια ως Τοξότρια υπό τις καλύτερες προοπτικές.

     Και, βεβαίως, η υπευθυνότητα αλλά και η εν γένει ικανότητα της Νικολέτας βοηθά τους αρχαρίους να εισαχθούν αποτελεσματικότατα και να διαμορφωθεί ένα ωραίο ομαδικό "πνεύμα" κατά την διάρκεια της Προπονήσεως όταν, μπορεί το Σχολείο Σιωπής να υφίσταται μικρές παραβιάσεις αλλά και αυτές συντελούν συντελούν σε μια γενικότερη ευχάριστη ομαδική διάθεση!

     Η νέα προπονητική περίοδος που σηματοδοτεί τα 15 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της Ομάδος των "Ελλήνων Κενταύρων" ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και με δεδομένη την πρόοδο των Μελών μας.ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίς της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.