Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΤΗ "ΓΕΙΤΟΝΙΑ" ΤΟΥ ΓΕΝΝΑΙΟΥ ΗΓΕΜΟΝΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΑΛΟΥΚΩΤΗ ΒΛΑΝΤ ΤΣΕΠΕΣ

 ΣΤΗ "ΓΕΙΤΟΝΙΑ" ΤΟΥ ΓΕΝΝΑΙΟΥ ΗΓΕΜΟΝΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΑΛΟΥΚΩΤΗ 

ΒΛΑΝΤ ΤΣΕΠΕΣ


     Φαίνεται ότι ο Αρχηγός των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος και Σχηματαρίου" Γ, Σταυριανόπουλος - Ιφικράτης έχει υποκύψει για τα καλά στη γοητεία της "γειτονιάς" του γενναίου Ηγεμόνα και δίκαιου ανασκολοπιστή Βλαντ Τσέπες και βρίσκεται και πάλι για επαγγελματικούς λόγους στο πανέμορφο Βουκουρέστι.

     Καταλαβαίνουμε απολύτως τον Συνασκούμενο Εφιπποτοξότη Ιφικράτη διότι, όντως, η γοητεία ενός χρήσιμου ανασκολοπιστή εμπνέει όλους μας έχοντας κατά νου τους "δικούς μας", αξίους ανασκολοπισμού, ηγεμονίσκους, ευχόμενοι να τους δούμε γρήγορα πάνω στο παλούκι!

     Ωστόσο, ο Ιφικράτης μας δεν παύει να ασκείται και στην αγαπημένη του Σπαθασκία λαμβάνοντας μέρος σε υπαίθρια μαθήματα, σε κατάφυτο πάρκο της Ρουμανικής πρωτεύουσας, λόγω του ότι και ο Ρουμανικός λαός υφίσταται την απάτη του ...κοροϊδοϊού εφ΄ όσον και η Ρουμανία άγεται τεχνηέντως στον αναγκαστικό τοκογλυφικό δανεισμό δια της διεθνούς μεθοδεύσεως που κάνει τις οικονομίες να καταρρέουν και τους τοκογλύφους τραπεζίτες να ...ευτυχούν!

     Ο Ιφικράτης ασκείται με την Σχολή HEMA (Historical European Martial Arts) Ρουμανίας κι όλοι του ευχόμαστε καλή συνέχεια μιας και ο μόνιμος τόπος διαβιώσεώς του είναι πλέον το Βουκουρέστι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.