Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"

 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"


     Μία φωτογραφική διαδοχή  ιδανικών χειρισμών της διαδικασίας πρώτης επισάξεως νεολέκτου Ίππου, μας επιδεικνύει ο Αρχηγός των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας", Εκπαιδευτής Αθανάσιος Ψωρομύτης. Αξίζει να προσέξουμε την άψογη στάση και κίνηση του σώματός του ως διαύλου επικοινωνίας με τον Ίππο ο οποίος εννοεί και εμπιστεύεται τον Άνθρωπο, την βαθύτατην αυτοπεποίθηση του έμπειρου Εκπαιδευτή η οποία, αντιστοίχως, καθησυχάζει τον Ίππο και τον απολύτως ενδεδειγμένο προσανατολισμό του βλέμματος του Εκπαιδευτή καθ΄ όλες τις φάσεις της όλης διαδικασίας.




























      Κατά την ίδιαν ημερίδα, εν συνεχεία του προηγουμένου προγράμματος, επεχειρήθη και πάλι με λαμπρήν επιτυχία, η πρώτη εξοικείωση του Ίππου με το Τόξο, το βέλος και την τόξευση από τον Αρχηγό των ¨Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας", Εκπαιδευτή Αθανάσιο Ψωρομύτη.









     Αρκετά ευτράπελα συνέβησαν, επαληθεύοντας την επιτυχία της εισαγωγικής διαδικασίας και την πλήρη αποενοχοποίηση των φόβων και επιφυλάξεων του Ίππου έναντι των νέων προκλήσεων του αφιπποτοξοτικού αντικειμένου και το βίντεο που ακολουθεί τεκμηριώνει του λόγου το αληθές.


     Η κατάληξη, βεβαίως, όχι απλώς αισία, αλλά πέραν κάθε προσδοκίας.


      Και οι αντιδράσεις του Ίππου κατά την πρώτη τόξευση οι καλύτερες, αναμενόμενες.


     Και πάλι άξιος συγχαρητηρίων ο Αρχηγός των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" Εκπαιδευτής Αθανάσιος Ψωρομύτης αλλά και ευγνώμονες ευχαριστίες προς τον βοηθό και εκπαιδευόμενό του Μελέτιο Μοίρα ο οποίος, πραγματικά, κατάφερε να αποτυπώσει ένα άριστο, από κάθε άποψη, εποπτικό οπτικοακουστικό υλικό, χρησιμότατο για την εξαγωγή εκπαιδευτικών συμπερασμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.