Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"

Ο μέγιστος των Δασκάλων κλασικής Ιππασίας Alois Podhajsky

     Στον μέγιστο Δάσκαλο κλασικής Ιππασίας Alois Podhajsky και σε δύο βασικές ασκήσεις του προσωπικού του ασκησιολογίου ιππεύσεως επισεσαγμένου Ίππου, θα είναι αφιερωμένη η αυριανή μας ιππική εκπαιδευτική ημερίδα στο Ιππευτήριο των "Ελλήνων Κενταύρων".

Alois Podhajsky

     Mπορεί ο πυρήνας της Φυσικής Ιππικής την οποία ακολουθεί η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" να εκφράζεται με τον ανεπίσακτον Ίππο, την Γυμνιππευτικήν, αλλά η εκμάθηση Ιππασίας με χρήση σέλλας είναι πάντοτε δεσμευτική για όλους τους Ιππείς.


     Και οι ..."κάτι παραπάνω από Ιππείς", όπως προορίζονται όλοι οι μαθητές της Σχολής των "Ελλήνων Κενταύρων", ασφαλώς, υποχρεούνται και στην εκπαίδευση κλασικής Ιππασίας πλήρως επισεσαγμένου Ίππου επί τη βάσει των διδασκαλιών των πλέον εγκρίτων Δασκάλων, όπως του αειμνήστου Alois Podhajsky, Διευθυντή της μνημειακής "Ισπανικής Σχολής της Βιέννης".


     Aύριο, λοιπόν, οι μαθητές της Σχολής του Ιππικού Θεάτρου των "Ελλήνων Κενταύρων" και εν όψει των εορτών που πλησιάζουν, θα διδαχθούν:

     1. Σέλλα, διαμόρφωση και επίσαξη.
     2. Ρύθμιση αρτανών αναβολέων.
     3. Οι δύο βασικές ασκήσεις του Alois Podhajsky.


     Η αυριανή εκπαιδευτική ημερίδα θα αρχίσει στις 11:00 π.μ. και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να την παρακολουθήσει με ελεύθερη, έγκαιρη, προσέλευση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.