Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"


     Και όπως η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" έχει την χαρά να υποδέχεται μαθητές από μακριά, ακόμη και από το Λονδίνο και την Θεσσαλονίκη, για να κάνουν τα μαθήματά τους και κατόπιν να επιστρέψουν στον τόπο τους, έτσι και το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" είχε την χαρά να υποδεχθεί την Ιωάννα και την Αναστασία που έφτασαν από την Πύλο για να μυηθούν στην Τοξοβολία από τον Αρχηγό του Παραρτήματος Αθανάσιο Ψωρομύτη.


     Νυχτερινή η μύηση, λόγω των αναγκών προγραμματισμού και ταξιδίου των δύο ενδιαφερομένων και στην φιλόξενη, πανέμορφη αυλή της τοπικής παραδοσιακής ταβέρνας "ΚΡΗΝΗ", με τον ακαταπόνητο Αθανάσιο και πάλι επί το έργον.


     Πραγματικά συναρπαστική η νυχτερινή Τοξοβολία για όσους την έχουμε βιώσει και πολύ απολαυστικότερη για την ενστικτώδη "πλευρά" της, στην προκειμένη περίπτωση και από το οπτικοακουστικό υλικό έδειξε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στην κινησιολογία των δύο μυηθεισών οι οποίες στο τέλος της ημερίδος απεκάλυψαν τον ..."χορευτικό" εαυτό τους.


     Σημαντικότατη η συμβολή του κατάφυτου και ήρεμα φωτιζόμενου φυσικού χώρου της αυλής της "ΚΡΗΝΗΣ" στην οποία οικοδεσπότης είναι ο αγαπημένος μας Κένταυρος Χρύσανθος.


     Και βεβαίως, πανταχού παρών ο Εφιπποτοξότης και Εκπαιδευτής Αθανάσιος δεν μπορούσε παρά να διεκπεραιώσει και πάλι επιτυχέστατα αυτή την ιδιότυπην ημερίδα προς όφελος των δύο μαθητριών του.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.