Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ


     Περισσότερο από ένα χρόνο στην Αγγλία, ο τέως Αρχηγός της Ομάδος των "Ελλήνων Κενταύρων" Δημήτριος Χρήστου - Αρπάλυκος διαπρέπει, πρώτα ως Σταυλίτης και αμέσως ως Εκπαιδευτής, σε έναν από τους καλύτερους Σταύλους της Ευρώπης με θεμέλιο τις γνώσεις και δεξιότητες που ανέπτυξε στηρίζοντας επί τέσσερα χρόνια την Ομάδα μας.


     Ένα αναλυτικό άρθρο προετοιμάζεται να αναρτηθεί στο παρόν Ιστολόγιο με την πρόοδο του Εφιπποτοξότη Αρπάλυκου, τις πρωτιές του σε αγώνες και την διδασκαλία του στην Αγγλία όπου η Ιππική Τέχνη διακονείται με μεγάλη προσοχή  και απαιτητικότητα.


     Το υπό προετοιμασία κείμενο θα αποτελεί μία σπονδή στη δικαίωση της εργατικότητος ενός συγχρόνου Έλληνος, μιας εργατικότητος η οποία θα πρέπει να είναι ο σταθερός, καθημερινός, προσανατολισμός για κάθε έναν που θα ήθελε να ασχοληθεί με την Ιππική Τέχνη σε οποιονδήποτε τομέα της.



Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ:

     «Για να καταφέρω να κάνω Έφιππη Τοξοβολία εδώ χρειάστηκε ούτε λίγο ούτε πολύ να εκπαιδεύσω όλους τους Ίππους Σχολής στην Έφιππη Τοξοβολία ώστε να μειώσω της πιθανότητες να τρομάξει οποιοσδήποτε άλλος Ίππος περνώντας από τον στίβο με οποιονδήποτε άλλο μαθητή. Αυτό σημαίνει ότι έχω ήδη άνω των 15 Ίππων έτοιμους και εκπαιδευμένους για Έφιππη Τοξοβολία.»  


Έπεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.