Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ 
ΤΗΣ 
ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ     Το να είσαι μοναδικός υποψήφιος για μία παρακατιανή θέση στα διεθνή ιππικά πράγματα και όμως να μην εκλέγεσαι αποτελεί τεκμήριο διεθνούς ανυποληψίας της ελλαδικής Ιππασίας.

     Αυτό συνέβη προσφάτως με την αυτοπροταθείσα υποψηφιότητα του "ισοβίου" προέδρου της "Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας", ...συζύγου της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, κ. Ισίδωρου Κούβελου, ο οποίος επεδίωξε την ανανέωση της θεσούλας του ως γραμματέως των Μεσογειακών Αγώνων.

     Όπως μας λέει το δημοσίευμα της "ΙΠΠΑΣΙΑΣ" του μόνου περιοδικού που εκδίδεται για τέταρτη δεκαετία στην Ελλάδα,  κατά την ψηφοφορία, αν και μοναδικός υποψήφιος, ο κ. Ισίδωρος Κούβελος ...ΔΕΝ εξελέγη και όταν ο ίδιος ζήτησε την ...επανάληψη της ψηφοφορίας οι ψήφοι που κατάφερε να συγκεντρώσει ήσαν λιγότερες από τις ψήφους της πρώτης ψηφοφορίας. Η αποδοκιμασία των ψηφοφόρων προς το πρόσωπο του κ. Ισίδωρου Κούβελου υπήρξε δηκτικότατη.

     Βεβαίως, η "Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας" με τον "ισόβιο" πρόεδρό της έχει υποστεί πολλές διεθνείς ταπεινωτικές επιπλήξεις και τα "εσωτερικά" της ελλαδικής Ιππασίας μοιάζουν πολύ περισσότερο με αίθουσα δικαστηρίου παρά με ιππικό στίβο, αλλά αυτά έχουν οι "ισοβιότητες" λόγω πολιτικών ...συγγενειών, πάντοτε με αρνητικό αντίκτυπο στον Πολιτισμό, ιππικό και άλλο...      Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", με απολύτως ίδια μέσα διακεκριμένη και βραβευμένη, αισθάνεται υπερήφανη απέχουσα των ιθαγενών άντρων παρακομματικού παραγοντισμού, όπως οι "ομοσπονδίες", απευθείας εντεταγμένη στην διεθνώς αξιοσέβαστη "Παγκόσμια Ομοσπονδία Έφιππης Τοξοβολίας" και μόνον, συνιστούμε δε σε όλους τους εγχώριους φορείς ουσιαστικού αθλητικού και αγωνιστικού έργου να αποδεσμευθούν από τα γελοία και ανυπόληπτα, δήθεν, "αθλητικά μαντριά", όπως οι "αθλητικές ομοσπονδίες"  και να συνεχίσουν με αυτοτέλεια  και απερίσπαστοι τον ωραίο αγώνα της  πραγματικής Αθλήσεως.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.