Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ "ΕΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ"
 

     To "Ετος του Αλόγου" κατέφτασε, σήμερα, με πολύ ...κέφι, πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και συνεχές χιονόνερο, έτσι ακριβώς όπως  έπρεπε να καταφτάσει μέσα στο πανέμορφο χειμώνα! Όμως, τα χειμωνιάτικα καιρικά φαινόμενα κάθε άλλο παρά κατάφεραν να μας κάνουν να μη χαρούμε τον ...εορτάζοντα Ίππο, πάνω στη ...ράχη του και πάνω στον ιερό Υμηττό!
 
 
     Ως γνήσιοι Κένταυροι, σήμερα γιορτάσαμε τον ερχομό του Νέου Έτους με μία δυναμική Προπόνηση που σε τρεις, περίπου, ώρες κατέληξε σε ένα θεαματικό αποτέλεσμα που επαληθεύει πως, ο,τιδήποτε γίνεται με γνώση και χαρά είναι καταδικασμένο να ...πετύχει!
 
 
     Η σημερινή μας εφιπποτοξοτική εξόρμηση στο βουνό δεν ήταν παρά μια επιβεβαίωση "προχωρημένων" Εφιπποτοξοτών μας ότι μπορούν να φέρουν αυτόν τον "βαρύ" τίτλο ως Μελών μιας πολύ σοβαρής Ομάδος, της καλύτερα οργανωμένης παγκοσμίως όπως μας βράβευσαν οι Κινέζοι στους διεθνείς Αγώνες του Quinghai το 2012.
 
 
     Οι συμμετασχόντες με εξαιρετικό συντονισμό και αυτοσυγκέντρωση κατάφεραν να καταλήξουν σε ένα απολαυστικό 95% καλπαστικής ευστοχίας, κάτι που δείχνει ότι οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ", απλώς, ...πετάμε!
 
 
     ΕΥΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ...ΕΦΙΠΠΟ ΤΟ 2014!
 
      Γιατί, στους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" δεν αρκούμεθα απλώς σε ευχές, αλλά τις ευχές μας τις κάνουμε πάντα πράξη!
 

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.