Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!
 
 
      Πολλές κινητικές ασκήσεις στη τελευταία Προπόνηση της Ομάδος μας στη Παραδοσιακή Τοξοβολία, με συντονισμό, ρυθμό και απίστευτα εύστοχο ομαδικό αποτέλεσμα.
 
 
     Ένας στόχος "σκατζόχοιρος" από τη πυκνότητα των καρφωμένων, πάνω του, βελών να μην αντέχει το βάρος τους και να πέφτει!
 
 
 
     Η Προπόνηση αυτή είχε πολύ τρέξιμο μέσα στη καταπράσινη φύση του Υμηττού και οι ρυθμοί της ήσαν από τους ταχύτερους που έχουμε εφαρμόσει.
 
 
 
     Όλοι, σ' αυτή τη Προπόνηση κατάφεραν να βελτιώσουν τη σχέση τους με τον στόχο και, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι απετέλεσε έναν "σταθμό" εξαγωγής συμπερασμάτων. Σήμερα, οι μεν Συνασκούμενοι αντελήφθησαν ότι μπορούν ακόμη περισσότερα απ΄ όσα φαντάζονται ότι μπορούν να καταφέρουν ενώ ο Αρχηγός Βολής κατάλαβε ότι αυτή η Ομάδα μπορεί με αμείωτο κέφι να επαυξήσει τους ρυθμούς της βελτιώνοντας αγόγγυστα τις επιδόσεις της!
 
 
     H έφιππη δραστηριότητα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" άφησε κι αυτή τα όμορφα στιγμιότυπά της τόσο στο βουνό όσο και στο Ιππευτήριο.
 
 
     Ειδικώς στο Ιππευτήριο, τα αγαπημένα μας τετράποδα απέδειξαν ότι παρακολουθούν κι αυτά κατά πόδας την ομοψυχία και τον συντονισμό των Μελών της Ομάδος μας, επιδιδόμενα σαν να ήσαν συνεννοημένα σε ανακουφιστικά "κυλίσματα" κατά ...ζεύγη! Οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" το καταφέρνουμε και ...αυτό!
 
 
     Αλλά δεν ήταν μόνον το κυρίως προπονητικό πρόγραμμα που μας χαροποίησε σήμερα αλλά και τα πρώτα δείγματα ενός νέου προϊόντος στα ράφια του Πρατηρίου της Ομάδος μας! Ένα καταπληκτικό μάλλινο χειμωνιάτικο σκουφάκι με κεντητό το έμβλημα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" αρίστης κατασκευής με μόνωση "Thinsulate" για πλήρη προστασία στο ύπαιθρο. Ευχαριστούμε τον Συνασκούμενο-προμηθευτή Στήβεν για το πολύ όμορφο σκουφάκι, αλλά και την ευχάριστη έκπληξη της σημερινής παρουσιάσεώς του. Και...
 
 
     Όπως ήδη ανακοινώθηκε, την προσεχή Κυριακή 12η Ιανουαρίου 2014 στις 11:30 στο Ιππευτήριο της Ομάδος μας θα διεξαχθεί η εξέταση των νέων Εφιπποτοξοτών στην οποία είστε όλοι ευπρόσδεκτοι, λόγω δε των απαραίτητων προετοιμασιών, δεν θα διεξαχθεί η τακτική εβδομαδιαία ομαδική Προπόνηση στην Παραδοσιακή Τοξοβολία του Σαββάτου, 11ης Ιανουαρίου 2014. 
 

 
 
 
 
 

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.