Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΤΟΠΙΟ ΧΩΡΙΣ ...ΟΜΙΧΛΗ



     Tα Μέλη των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" αξιοποιούν κάθε ευκαιρία ώστε να εκπαιδεύονται ποικιλοτρόπως σε κάθε τομέα Ιππικής ώστε, ως Εφιπποτοξότες, να είναι όσο το δυνατόν ιππικώς επαρκείς.


     Χθες, λοιπόν, κατόπιν αιτήματος ευγενούς φιλίππου κυρίας, είχαμε την ευκαιρία να εξετάσουμε υποψηφίους Ίππους προκειμένου να επιλέξει προς επαύξηση του πληθυσμού του Σταύλου της.



     Η επίσκεψή μας στον ωραιότατο Σταύλο του διαθέτοντος τους Ίππους, στον κάμπο της Καρδίτσας, ήταν ιδιαιτέρως διδακτική διότι μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε από κοντά πολλούς προσφερόμενους Ίππους, πολλούς εκ των οποίων ίππευσε δοκιμαστικώς η Εκπαιδεύτριά μας Χαρά.



     Η ίππευση σε ένα τοπίο το οποίο θύμιζε σκηνές από ταινία του αείμνηστου Θόδωρου Αγγελόπουλου ήταν συναρπαστική, ιδιαιτέρως, όταν σ'  αυτό το τοπίο δεν υπήρχε ίχνος "ομίχλης" με έναν καταγάλανο ουρανό και ανοιξιάτικες θερμοκρασίες.



     Για την Εκπαιδεύτριά μας η εμπειρία ήταν ακόμη ένα μάθημα Ιππικής υπό φυσικές, απροσχεδίαστες και απρόβλεπτες συνθήκες βελτιώσεως των ικανοτήτων της και, αυτό είναι κανόνας για τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" η εκπαίδευση των οποίων δεν επαφίεται μόνον σε προβλεπόμενους κανονισμούς αλλά συνυπολογίζει και ό,τι φυσικό και απρογραμμάτιστο μπορεί η ίδια η φύση της Ιππικής να αναδείξει ανά πάσα στιγμή.


     Διότι, απλώς, θέλουμε να στελέχη μας να είναι πάντα τα καλύτερα και οι τρόποι εκπαιδεύσεώς τους πολλοί...!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.