Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" 
ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


     Με ολοένα και μεγαλύτερη συστηματικότητα και συνέπεια υπηρετείται η Έφιππη Τοξοβολία και η Παραδοσιακή Τοξοβολία στο Παράρτημα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" της Κύπρου.


     Οι μικροί, αλλά και μεγαλύτεροι, εκπαιδευόμενοι στο Κυπριακό Παράρτημα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" μελετούν και ασκούνται βελτιώνοντας όχι μόνον τις εφιπποτοξοτικές ικανότητές τους αλλά και διαμορφώνοντας έναν ακόμη καλύτερο χαρακτήρα, γενναίο και αυτοπειθαρχημένο δίνοντας μιαν "εικόνα" που μεταφέρει την κοινωνική ομορφιά άλλων εποχών!


     Με την ανεκτίμητη συμβολή της, προχωρημένης, νεαρής Αναστασίας η οποία φροντίζει για την σωστή εκπαίδευση των μικρών μαθητών μας, τα αγαπημένα μας παιδιά χαίρονται το εφιπποτοξοτικό αντικείμενό μας και, με ασφάλεια, μπορούν να το υπηρετούν στις συχνές Προπονήσεις τους σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.


     Και οι προπονούμενοι δεν απολαμβάνουν μόνον την εκπαιδευτική ευεργεσία του προγράμματός μας αλλά και την διασκέδαση με τα όσα καλούνται να απολαύσουν στο ολοένα βελτιούμενο εκπαιδευτικό περιβάλλον τους.


     Και το συγκεκριμένο περιβάλλον παρέχει τόσες δυνατότητες χαράς που ξαφνιάζει όσους το "ζουν" ενώ εξασκούνται υπό φυσικές αλλά και ...απαιτητικές συνθήκες χωρίς αυτό διόλου να τους κουράζει.


     Τα αποτελέσματα της δουλειάς του Παραρτήματος των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" στη Κύπρο είναι "ορατά".


     "Ορατό", επίσης, είναι και το πάθος όσων ασκούνται στο Κυπριακό Παράρτημά μας του οποίου ο προπονητικός χώρος καθημερινώς σφύζει από ζωή.


     Οι στόχοι στον προπονητικό χώρο και, ειδικώς εκείνοι των μακρών αποστάσεων καταθέτουν τη δική τους μεγάλη ..."μαρτυρία" για τις επιδόσεις των νεαρών Κυπρίων μαθητών μας!


     Από την Αθήνα στέλνουμε και πάλι τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αγαπημένους μας Κύπριους μαθητές και, ειδικώς, στον Παύλο, τον Χάρη και την μικρή Αναστασία οι οποίοι, με πολλή δουλειά και περισσότερη υπευθυνότητα παράγουν ένα πολύ σημαντικό έργο για το οποίο η τοπική τους Κοινωνία η οποία σήμερα τους αναγνωρίζει, σύντομα, θα τους ευγνωμονεί!



                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.