Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

MAKΡΑ ΒΕΛΗΝΕΚΗ 
ΚΑΙ 
ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!


     Η τελευταία τόξευση της σημερινής Προπονήσεώς μας έδειξε πόσο σταθερά προχωρά η Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" από βολή σε βολή, από Προπόνηση σε Προπόνηση, από μάθημα σε μάθημα!


     Σιωπή, πειθαρχία, συντονισμός, ευστοχία, είναι η τετρακτύς της προόδου της μοναδικής Ελληνικής Ομάδος Έφιππης Τοξοβολίας της οποίας το πεπρωμένο είναι να βελτιώνει συνεχώς τον εαυτό της!


     Παρά τα μακρά βεληνεκή και την κλίση (μεγαλύτερη του 60% !) της αποστάσεως από τη γραμμή βολής μέχρι τον στόχο (εμείς δεν αρκούμεθα μόνον στην απόσταση αλλ΄ως Εφιπποτοξότες ασκούμεθα υπό πολύ πιο απαιτητικές συνθήκες) η επιτυχία ήταν αξιοσημείωτη!


     Όμως, η ευστοχία της Ομάδος μας δεν ήταν απλώς οι τοξευτικές επιδόσεις των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" κατά την σημερινή Προπόνηση αλλά και η πύκνωση των γραμμών μας με έναν σημαντικό Συνέλληνα τον οποίο είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε και που, λόγω της σημαντικότητός του, θα παρουσιάσουμε σε μία από τις αμέσως προσεχείς αναρτήσεις μας.


     Μετά το πέρας της σημερινής μας Προπονήσεως μας ήταν λίγο δύσκολο να αποχωρισθούμε ο ένας τον άλλο και συνεχίσαμε τη παρέα μας και με κατεβασμένα τα Τόξα αλλά και με ανεβασμένη μία Σάσκα στα χέρια του ...Πάρη μας.


     Μια τόσο ζεστή ομαδική σχέση δε μπορεί παρά να συνεχισθεί και στο γραφείο της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ" όπου δημιούργηθηκε το αδιαχώρητο με όλους τους Συνασκουμένους να διασκεδάζουμε με παρείστικο χιούμορ και θαυμάσια διάθεση!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.