Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ


     Μοναδική μορφή της Ιππιατρικής και όχι μόνον, το επίτιμο Μέλος της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ", ο Καθηγητής Θεόδωρος Αντίκας, παραμένει ο αφανής και αφιλοκερδέστατος αρωγός της υγείας πλείστων όσων ανά την Ελλάδα Ίππων! Με την επιστημονική του υπερεπάρκεια αλλά και με την αγαθότητα της ψυχής του, δεν κουράζεται να επιλύει έστω και διαδικτυακώς ζωτικά προβλήματα υγείας αγαπημένων 'Ιππων, ανακουφίζοντας τους ίδιους  αλλά και τους αγωνιώντες Ιππαγωγούς τους, υπεράνω ιδιοτελείας!


     Επισημαίνουμε ότι ο Θεόδωρος Αντίκας έχει το ιδιαίτερο πλεονέκτημα να μην είναι μόνον ιατρός του Ίππου αλλά και συνεργάτης του, όντας ο ίδιος Ιππέας και μάλιστα από την εποχή της στρατιωτικής του θητείας, κάτι που τον κάνει στα "μάτια" όλων μας ως τον πλέον "δικαιούμενο" να "άπτεται" του αγαπημένου μας τετραπόδου!


     Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και η Ομάδα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" του είμεθα πάντοτε ευγνώμονες για την πολλαπλή ευγενή αρωγή του στην ευημερία των Ίππων μας άνευ της οποίας όχι μόνον οι αγαπημένοι μας Ίπποι αλλά και εμείς οι ίδιοι θα αντιμετωπίζαμε κίνδυνο αποτυχίας του έργου μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.