Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΕΙΟΝ 
 
 
     Με την εφιπποτοξοτική υπερ-δραστηριότητα της Ομάδος μας, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" έχουμε, πράγματι, πολύ λίγες ευκαιρίες "αργιών" ώστε να μπορούμε να χαρούμε και άλλες εμπειρίες συνάδουσες με το Ελληνικό μας Ήθος και την Ελληνική μας Αισθητική! Έτσι, αυτή την σπάνια ευκαιρία της πρώτης Κυριακής του 2014 κατά την οποία συνέπεσε να μην έχουμε εφιπποτοξοτικές δραστηριότητες, αποφασίσαμε να την επενδύσουμε σε μία Προσκυνηματική επίσκεψη στο αρχαίο Ολυμπιείο, αναβαπτιζόμενοι στις προγονικές μας, λατρευτικές, Παραδόσεις τις οποίες επεχείρησαν να πλήξουν κατά τον πλέον βάρβαρο τρόπο αλλοείσακτες θεοκρατικές μισαλλοδοξίες οι οποίες προέπεμψαν την σημερινή παρακμή! 
 
 
 
 
     Ο φιλόξενος, γαλήνιος τόπος του Ολυμπιείου, καλοδέχεται τον προσκυνητή του με την ιστορία του η οποία, παρά τη βίαιη "σκεπάρνη" των αλλοεισάκτων μισαλλοδόξων θεοκρατών εξακολουθεί να λαμπρύνει τον Ανθρώπινο Πολιτισμό! Και, παρά την πλαστογράφηση της αλήθειας πόσο , η κτηνώδης διαταγή του ανθέλληνος Θεοδοσίου "ΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ!" για την κατεδάφιση όλων των αρχαίων ιερών Μνημείων, παραμένει αδρή στην "ακοή" των μεταγενεστέρων με ορατά τα καταστροφικά δείγματα της βάρβαρης προτροπής της... Αξίζει να προσέξουμε στη παραπάνω επιγραφή, την σκανδαλώδη παρασιώπηση της ενοχής των χριστιανών του Θεοδοσίου για την καταστροφή του Ναού που επιχειρεί με την διατύπωσή της η ίδια η Αρχαιολογική Υπηρεσία, υπόδουλη ενός νέο-θεοκρατικού κράτους... 

 
     Η κτηνώδης κατακρήμνιση των αρχαίων ιερών από τους επήλυδες αλλόδοξους βαρβάρους, μπορεί να άφησε πίσω της μέχρι σήμερα ανεξίτηλα τα σημάδια του ανθελληνισμού αλλά και της απανθρωπιάς της,  παρά ταύτα, το κλέος της Ελληνικής Θρησκείας παραμένει αλώβητο να οδηγεί τον οφθαλμό και το πνεύμα του επισκέπτη προς τους ουρανούς όπως καμία άλλη ναοδομία δε τα καταφέρνει!
 
 
     Η ανεξίθρησκη φύση μας ως Ελλήνων μας υπαγορεύει την ανοχή κάθε ξένης θρησκείας και , σήμερα, οικτείρουμε μεν, πλην όμως ανεχόμεθα τις αλλοείσακτες βαρβαρικές δοξασίες που υποσκάπτουν τον Ελληνισμό προσδοκώντας την φώτιση των πεπλανημένων. Όμως, σε καμία περίπτωση, δεν απεμπολούμε την Πατρώα Ελληνική Θρησκεία η οποία υπήρξε και η Πίστη των Ελλήνων Στρατιωτών της Αναγεννήσεως οι οποίοι έδρασαν εν τη ανυπαρξία συντεταγμένου ελληνικού Κράτους υπέρ Φυλής και των οποίων το παράδειγμα αποτελεί το επίκεντρο της εμπνεύσεώς μας!
 
 
     Απερχόμενοι του ιερού χώρου του Ολυμπιείου, επιστρέφουμε στην οικτρή χριστιανική πραγματικότητα παρατηρώντας ότι οι βαθύτατες κοινωνικές αλλοτριώσεις που κατέφερε η θρησκεία της "αγάπης" συνεχίζουν ως "τρωκτικά" να ροκανίζουν μέχρι σήμερα τον Πολιτισμό και τα Μνημεία του. Στα ιστορικά παρτέρια του Ζαππείου, με τα μνημειακά τους απαρτίζοντα μέρη οι, παρά της αλλοείσακτης θρησκείας "προστατευόμενοι ευπαθείς", απεξήλωσαν ακόμη και τα κιγκλιδώματα ώστε να τα πουλήσουν στις μάντρες σιδηρικών ως παλιοσίδερα, υπό την ανοχή του, πεισματικώς  καταδιώκοντος "μάγισσες", δημοκρατικού κράτους!
 
 
 
     Η καταστροφή του ιστορικού τοπίου εισχωρεί και σε ό,τι επετεύχθη κατά τους νεώτερους χρόνους με οικτρές ορατές συνέπειες, χωρίς οι δημοκράτες αρμόδιοι να συγκινούνται για ό,τι συμβαίνει, επικαλούμενοι ..."ανθρωπισμό", δηλαδή, ό,τι ευσχήμως χαρακτηρίζει την ίδια την απανθρωπιά και την βαρβαρότητα!
 
 
     Λίγο πιο κει, νεοέλληνες άστεγοι, με υψωμένη την Ελληνική Σημαία, στα παγκάκια της πλατείας μπροστά από τα Ανάκτορα, στην αλέα του Καραϊσκάκη, υπογραμμίζουν τις συνέπειες της απεμπολήσεως του Ελληνισμού από εκείνους που είχαν ιστορική υποχρέωση να τον διαφυλάξουν ως πολιτισμική παρακαταθήκη στην αιωνιότητα! Άστεγοι-νεόπτωχοι συνένοχοι της καταστροφής και ανάξιοι οίκτου ως αείποτε απεμπολήσαντες τα φυλετικά τους πρωτοτόκια! Γιατί;...
 
 
     Διότι, βεβαίως, αυτή η αποστροφή του Ήρωος Γεωργίου Καραϊσκάκη περί "μονοιάσματος" που βρίσκεται χαραγμένη στον παρακείμενο γρανίτινο ανδριάντα του, παραμένει ακόμη αδικαίωτη!
 
 
     Την ίδια ώρα που εμείς βρεθήκαμε στο ιερό του Ολυμπιείου, πολλοί Συνέλληνες (όπως εκ των υστέρων μάθαμε) βρίσκονταν λίγο πιο πέρα, στον Παρθενώνα, στον Ναό του Ηφαίστου, στο Ναό της Αγροτέρας, ένα πλήθος αγαπημένων συναντιληπτόρων οι οποίοι άδραξαν την ευκαιρία μιας σχόλης για να εισπνεύσουν "εθνικό οξυγόνο" και πραγματική (και όχι αλλοείσακτη...) "οσμήν ευωδίας πνευματικής"! Η Ελλήνιση είναι πια γεγονός καθημερινό και η εξυγίανση των αλλοείσακτων μιασμάτων ορατή εξέλιξη του αμέσου μέλλοντος!
 
Έρρωσθε, ευδαιμονείτε και μάχεσθε
αγαπημένοι Συνέλληνες!
 
 
 
 
 
 Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.