Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ"
 
ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ
 
 
 
 
     Οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" με την Εθνική μας Σημαία την οποία έφερε έφιππη η Χαρά και την σημαία της Ομάδος μας την οποία έφερε ως παραστάτης ο Αρχηγός της Ομάδος μας Αρπάλυκος, καθώς και ο Πάρης, παρήλασαν σήμερα στους δρόμους του Usak όπου διεξάγονται οι διεθνείς Αγώνες Έφιππης Τοξοβολίας με την συμμετοχή 49 Εφιπποτοξοτών από 16 Χώρες.
 
 
     Σεμνοί και απέριττοι αλλά πάντοτε εντυπωσιακοί μέσα στην απλότητά τους οι τρεις "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" απέσπασαν θετικότατα σχόλια για τον τρόπο της ιππεύσεώς τους από τους παριστάμενους ξένους αγωνιζομένους, κατά την διάρκεια των δοκιμαστικών ιππεύσεών τους.
 
 
     Κατά την σημερινή πρωϊνή αγωνιστική ημερίδα το φύλλο των Αγώνων προβλέπει τις διαδρομές της Χαρά και του Πάρη όπως εμφανίζονται στην παραπάνω φωτογραφία.
 
 
     Ευχαριστούμε θερμά τους πολυπληθείς Φίλους της Ομάδος μας οι οποίοι μας στέλνουν εγκάρδιες ευχές για τους αγωνιζομένους μας στη Τουρκία και, ειδικώς, τον Γιάννη Παναγιωτακόπουλο ο οποίος τις στέλνει μέσα από την εκπομπή του "Αδελφοί ΛούΜπεν" του πατριωτικού ραδιοφώνου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.