Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

 ΑΔΙΑΠΤΩΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΡΓΟΥ...
 
 
 
    Η αναχώρηση του εκπαιδευτικού Επιτελείου των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" για τους διεθνείς Αγώνες "E.O.C.H.A. 2013" στο Usak της Τουρκίας, κάθε άλλο παρά παρεμπόδισε την απρόσκοπτη λειτουργία της Σχολής μας.
 
 
     Έτσι, εν τη απουσία του Αρπάλυκου και της Χαράς, έγιναν με αμείωτη επιτυχία πολλά μαθήματα και Προπονήσεις Έφιππης Τοξοβολίας και Ιππασίας για πολλά από τα Μέλη μας συμπεριλαμβανομένων και νέων Μελών.
 
 
     Η καλοκαιρία και οι διαμεσολαβήσασες αργίες κράτησαν "γεμάτο" με μαθητές μας το Ιππευτήριο των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" και υπήρξε εμφανής πρόοδος όσων ασκήθηκαν αυτές τις ημέρες.
 
 
     Πολλοί μαθητές διαφόρων επιπέδων μας έδωσαν τη χαρά μιας παραπέρα ομαδικής προόδου και είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για το ότι οι δύο Εκπαιδευτές μας, επιστρέφοντας από τους Αγώνες όπου απέσπασαν τον θαυμασμό των συναγωνιζομένων τους, θα βρουν προχωρημένους τους μαθητές τους που άφησαν πίσω αναχωρώντας για την Τουρκία.
 
 
     Η μικρότερη από τις ...Χριστίνες μας, αρκετά προχωρημένη στην Φυσική Ιππική, μπαίνει ολοένα και σε "βαθύτερα νερά" στην Έφιππη Τοξοβολία.
 
 
     Η άλλη ...Χριστίνα μας έδωσε τα καλύτερα υπερπηδώντας εμπόδιο και τοξεύοντας συγχρόνως!
 
 
     Ο Νικόλας μας βελτιώνει στα πρώτα του βήματα ό,τι κρίνεται βασικό και απαραίτητο διασκεδάζοντας παρέα με τον "Ποσειδώνα" μας.
 
 
 
     Ο Γεώργιος κάνει τα πάντα ώστε η Χαρά επιστρέφοντας να τον βρει ..."σκάλες" καλύτερο Ιππέα.
 
 
     Ο Πάνος μας όχι απλώς τόξευσε εν κινήσει στο βουνό αλλά και όλα τα βέλη του πλην τριών βρήκαν στόχο! Ακόμη μία μεγάλη χαρά για όλους μας!
 
 
 
      Με την ευκαιρία καλωσορίζουμε ακόμη δύο νέους μαθητές στη Σχολή μας, τον Ηλία και την Φοίβη, δυο νέα παιδιά με αυτοπειθαρχία και ικανότητες που φάνηκαν κιόλας από το πρώτο τους μάθημα!
 
 
     Η Φοίβη διεκπεραίωσε κατά τον καλύτερο τρόπο την ύλη του πρώτου μαθήματος και στο τέλος χαρήκαμε ένα "εσωτερικό" φως που διακρίναμε στο πρόσωπό της έχοντας πεισθεί ότι στους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" η Ιππική είναι απόλαυση!
 
 
     Ο Ηλίας, με στρατιωτική ακρίβεια και το "σήμα κατατεθέν" της Ομάδος μας, το καλωσυνάτο χαμόγελο, μας έδωσε τη χαρά να ανακαλύψουμε ακόμη ένα σπάνιο δείγμα ανθρώπου της εποχής μας που δεν φοβάται...
 
 
     Μπορεί ο Αρπάλυκος, η Χαρά και ο Πάρης να τίμησαν τα εθνικά Ελληνικά χρώματα στους διεθνείς Αγώνες Έφιππης Τοξοβολίας της Τουρκίας, παραμένοντας αναγκαστικά μακρυά από το Ιππευτήριό μας για κάμποσες ημέρες αλλά, στην Ελλάδα, η Σχολή των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" δεν αδράνησε ούτε για μια στιγμή προετοιμάζοντας τους ...συνεχιστές τους, στους νέους διεθνείς Αγώνες για τους οποίους προετοιμαζόμαστε!    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.