Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ...
 
 
 
     Γεμάτο δράση το σαββατοκύριακό μας, όπως και κάθε ημέρα των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" κι ένας λόγος παραπάνω η προετοιμασία μας για τους διεθνείς Αγώνες του Ουσάκ (Τουρκία).
 
 
     Εντυπωσιακοί μέσα στην απλότητα των ενδυμάτων τους που εκφράζουν την ιστορική περίοδο μέσα στην οποία "κινείται" η Ομάδα μας,  οι τρεις Εφιπποτοξότες μας που θα εκπροσωπήσουν για πρώτη φορά την Ελλάδα σε διεθνείς Αγώνες Έφιππης Τοξοβολίας άρχισαν την εντατική προετοιμασία τους λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή τους για την Τουρκία.
  
 
     Ο ...επιβλητικός Αρπάλυκος (ο οποίος, έφιππος θυμίζει, πράγματι, άλλες εποχές...) ανέλαβε να προπονήσει εντατικά τους δύο Συν-Εφιπποτοξότες που θα τον συνοδεύσουν στους Αγώνες και τα πρώτα "δείγματα γραφής" ήσαν αρκετά ενθαρρυντικά. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι τα απολύτως αρχάρια Μέλη της Ομάδος μας δε κατευθύνονται στη διεθνή διοργάνωση για να "σαρώσουν" διακρίσεις αλλά για να αποκτήσουν τις πρώτες τους εμπειρίες συναγωνιζόμενα με τους κορυφαίους Εφιπποτοξότες του Κόσμου!
 
 
     Όπως είναι ευνόητο, το υψηλό επίπεδο του Αρχηγού των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" δεν εντυπωσιάζει κανέναν ώστε να καταγράψει τις ικανότητες και τις επιδόσεις του. Πάντα ο Αρχηγός μιας τέτοιας Ομάδος είναι μια κορυφαία περίπτωση μαχητή της ζωής και όχι μόνον της Έφιππης Τοξοβολίας. Τα ίδια ισχύουν και για τη Χαρά η οποία, μάλιστα, σε κάποιο σημείο της καλπαστικής Προπονήσεως κατάφερε και μία υπέρβαση τοξεύσεως κι ενός βέλος επιπλέον από όσα τόξευσαν οι δύο άνδρες... Όμως ο Πάρης όταν τελείωσε την Προπόνηση είχε κάνει το μεγάλο "άλμα" μπροστά!
 
 
     Την, πραγματικά, εμπνευσμένη ομαδική Προπόνηση Παραδοσιακής Τοξοβολίας την κατάφερε ο Σπυρίδων, αφού δοκίμασε περήφανος την εφιπποτοξοτική σέλλα  υπό το ...πονηρό μειδίαμα του Αρπάλυκου.

 
      Οι ασκήσεις που υπέδειξε ο Σπυρίδων ήσαν από τις καλύτερες για να συντονίσουν και να ωφελήσουν τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ".
 
 
     Είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι οι Συνασκηθέντες επέστρεψαν από τον προπονητικό χώρο όχι απλώς ικανοποιημένοι αλλά και ενθουσιασμένοι από τον τρόπο που ο Σπυρίδων τους εισήγαγε σε τοξεύσεις μακρών βεληνεκών, εκφράζοντάς του το θερμό 'ευχαριστώ' όλων μας!  
 
 
 
     Εκτός των Προπονήσεων, στο Ιππευτήριο είχαμε πολλά-πολλά μαθήματα αλλά και νέα Μέλη της Σχολής μας. Όχι μόνον ο Ποσειδώνας αλλά και αρκετοί ακόμη τετράποδοι ...Συνεργάτες έκαναν το καλύτερο δυνατόν ώστε όλοι να απολαύσουν το θείο δώρο της Ιππασίας αλλά, κυρίως, της σχέσεως με τον Ίππο.
    
 
     Κάποιοι από τους αρχαρίους μας προχώρησαν στα πρώτα βήματα της Έφιππης Τοξοβολίας ενώ κάποιοι άλλοι προχώρησαν ακόμη πιο μπροστά. 

 
     Ανάμεσα σ' εκείνους που προχώρησαν ακόμη πιο μπροστά στη Πολεμική Τέχνη μας και η Χριστίνα η οποία, συνεχίζοντας με το κέφι που την διακρίνει, μάλλον πρέπει να ετοιμάζει το "δισάκι" της για τους μεθεπόμενους διεθνείς Αγώνες...!
 
 
     Μία από τις νέες μαθήτριες της Σχολής μας, η Δανάη, στο δεύτερο μόλις μάθημά της ένοιωσε τη χαρά μιας εξωτερικής περιϊππεύσεως στον Υμηττό ώστε να συνεχίσει στο Ιππευτήριο με πολύ περισσότερο κέφι.
 
 
 
 
ΚΕΝΤΗΤΑ ΣΗΜΑΤΑ

 
     Καλοφτιαγμένα, εξ ολοκλήρου κεντητά, σήματα της Ομάδος μας σε διάφορα μεγέθη διατίθενται προς τα Μέλη και τους Φίλους των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" από τον Εφιπποτοξότη Γεώργιο (τηλ.: 6986089575)
 
ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ 
 
 

     Ασημένια διακριτικά της Ομάδος μας κατασκευάζει, χειροποίητα, στο εργαστήριό του ο Εφιπποτοξότης-κοσμηματοποιός Αλέξανδρος (τηλ.: 6938899072). Με ευγενή μέταλλα και εξαιρετικές σχεδιάσεις τα εμβλήματά μας αποκτούν ιδιαίτερη αισθητική και συναισθηματική Αξία! Πληροφορίες:

 

 
 
 ΝΕΑ ΡΟΥΧΑ

     Ακόμη ένα καλοσχεδιασμένο και καλοφτιαγμένο ρούχο έρχεται να προστεθεί στα όσα ήδη διατίθενται για τα Μέλη και τους Φίλους των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ", κατασκευασμένο από τα καλύτερα υλικά της αγοράς και φροντισμένο ώστε να έχει την καλύτερη εφαρμογή και πρακτικότητα. Πρόκειται για ένα ζεστό "φούτερ", με εξαιρετική "αφή" υφάσματος, που θα προσφέρει σταθερή θερμοκρασία αλλά και άνεση κινήσεων σε όσους το φορέσουν, ειδικά, για το χειμώνα που έρχεται. Αν και φτιαγμένο με πολύ λεπτό υλικό παρέχει θερμότητα, διαθέτει κουκούλα για την προστασία της κεφαλής και του αυχένος και, βεβαίως, φέρει κεντητά (και, όχι, απλώς εκτυπωμένα) το έμβλημα της Ομάδος μας στο στήθος και στη πλάτη. Στο εμπρός μέρος διαθέτει μεγάλη "τσέπη'-μάρσιπο.
     Διατίθεται σε όλα τα μεγέθη και η τιμή του είναι μέσα στο πλαίσιο των χαμηλών τιμών που ισχύουν για όλα τα είδη της Ομάδος μας με, πάντοτε, υψηλή την κατασκευαστική του ποιότητα. Εκτός από το "φούτερ" διατίθενται πολλές σχεδιάσεις ενδυμάτων όπως επινώτια, φανέλλες και μπλούζες σε διάφορα μεγέθη, θερινά και χειμερινά, με κορυφαίο το καταπληκτικής ποιότητος "fleece" για την χειμερινή περίοδο και για όσους θέλουν ζέστη και άνεση!  Παραγγελίες-πληροφορίες στον Εφιπποτοξότη Γεώργιο, τηλ.: 6986089575.   

 
 
 

 

 

 


 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.