Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


     Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΟΤΟΞΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" εύχεται στους τρεις "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ", Αρπάλυκο, στη Χαρά και στον Πάρη καθώς και σε όλους τους 49 αγωνιζομένους από 16 χώρες που μετέχουν στους διεθνείς Αγώνες Έφιππης Τοξοβολίας "Ε.O.C.H.A. 2013" οι οποίοι αρχίζουν σήμερα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
 
 
Ο Αρπάλυκος
 
 
 
Η Χαρά
 
 
 
Ο Πάρης
 
     Στη μεγάλη "πίστα" του Usak, όπου συγκεντρώνονται οι καλύτεροι Εφιπποτοξότες του Κόσμου, οι τρεις "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" εκπροσωπούν για πρώτη φορά την Ελλάδα σε μία κορυφαία Πολεμική Τέχνη που την χαρακτηρίζει η ισορροπία, η ταχύτητα, η ακρίβεια και η ευστοχία, μία Πολεμική Τέχνη η οποία απαιτεί τεράστιες πνευματικές αλλά και σωματικές ικανότητες ώστε το βέλος που εκτοξεύεται πάνω από έναν καλπάζοντα Ίππο να βρει το στόχο του!
 

 
     Eκτός από την "επίσημη πρώτη" της Ελλάδος σε τόσο απαιτητικούς αγώνες, οι "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" θα αποκτήσουμε μια τεράστια εμπειρία ώστε, επιστρέφοντας, να βελτιώσουμε το ήδη υψηλό επίπεδο της εκπαιδεύσεως που παρέχουμε στα Μέλη μας, στόχος που για εμάς είναι πρωταρχικός!
 
 
Usak - Τουρκία
 
     Ωστόσο, οι ευχές μας ακολουθούν τους τρεις "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" και όλους τους Συναγωνιζομένους τους να χαρούν με ασφάλεια για τους Ίππους και τους εαυτούς τους τους αγώνες, να συνδεθούν ακόμη περισσότερο μεταξύ τους ως παγκόσμια "εφιπποτοξοτική οικογένεια" και να ξαναβρεθούν όλοι κι ακόμη περισσότεροι του χρόνου στους επόμενους αγώνες της "E.O.C.H.A." στο φιλόξενο Usak ή όπου αλλού αποφασίσει ο ευγενής διοργανωτής τους και Αδελφός Εφιπποτοξότης,   Abdul Majid Schrade.
 
 

 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.