Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ANEXΩΡΗΣΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
ΕΦΙΠΠΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ
"USAK 2013" (ΤΟΥΡΚΙΑ)
 
 

     H τριμελής Αποστολή των "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ" ανεχώρησε σήμερα το απόγευμα για την Τουρκία όπου για πρώτη φορά Έλληνες θα συμμετάσχουν σε διεθνείς Αγώνες της ιστορικής, αυτής, πολεμικής τέχνης η οποία έχει παράδοση πολλών αιώνων και που σήμερα, βρίσκεται υπό την αιγίδα της "Unesco" ως παγκόσμιο πολιτισμικό αγαθό!
 
     16 Χώρες με 49 αγωνιζόμενους Εφιπποτοξότες θα λάβουν μέρος στους Διεθνείς Αγώνες Έφιππης Τοξοβολίας που θα διεξαχθούν στο Usak της Τουρκίας από 24-27 Οκτωβρίου 2013. Ανάμεσα στις συμμετέχουσες Χώρες και η Ελλάδα, με τους "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" οι οποίοι θα εκπροσωπηθούν από τον Αρχηγό της Ομάδος μας Αρπάλυκο (Δημήτριο Χρήστου), την Υπαρχηγό της Ομάδος μας Χαρά Πολυζοπούλου και τον μαθητή της και αρχάριο Εφιπποτοξότη Παρασκευά Γαβρίλη.
 
 
 
 

     Οι τρεις αγωνιζόμενοι της Ελληνικής Ομάδος Έφιππης Τοξοβολίας "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ" θα αναμετρηθούν με τους κορυφαίους Εφιπποτοξότες του Κόσμου και αναμένεται να επιστρέψουν στις 29 Οκτωβρίου και η παρουσία Ελλήνων για πρώτη φορά σε Αγώνες Έφιππης Τοξοβολίας χαιρετίζεται με ενθουσιασμό από την διεθνή κοινότητα και ένα μεγάλο «Ευχαριστώ!» απευθύνει ο Αρχηγός των «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ» σε όσους συνεισέφεραν ευγενώς ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η Αποστολή! Ιδιαίτερες και αναλυτικές ευχαριστίες θα δημοσιοποιηθούν μετά την επιστροφή της Αποστολής!
 
 
 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.