Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"



 Η τελεσφόρος υπηρέτηση των σημαντικών Αξιών της ζωής προϋποθέτει σωστήν επιλογή προτύπων, αφιερωματική προσήλωση, ακαταπόνητη προσπάθεια και δυνατότητα επενδύσεως βάθους χρόνου! Σ΄ αυτή την προσπάθεια, καμία τσαπατσουλιά, καμιά βιασύνη δεν συγχωρείται και, κυρίως, δεν συγχωρείται κανένας "ξερολισμός" ο οποίος, μάλιστα, φθάνει μέχρι σημείου βλακείας να ακυρώνει τον Δάσκαλο, το "πρότυπο", αυτόν που θα μας χειραγωγήσει μέχρι την κατάκτηση του στόχου, δηλαδή, της πλήρους υπηρετήσεως της Αξίας!

     Στην Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων", ευτυχώς, όλοι έχουμε κατανοήσει και αποδεχθεί, πλήρως, όλα τα παραπάνω, υπηρετώντας την σημαντική Αξία της Έφιππης Τοξοβολίας και συνεισφέροντας στον Πολιτισμό σύμφωνα με το ιδρυτικό της όραμα. 

      Κι αυτό είναι εμφανές και στη Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" της οποίας ο επικεφαλής, Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης, στην αναφορά του, μετά την τελευταία Προπόνηση, υπογραμμίζει την καθοριστική συμβολή του Συνασκουμένου Νικολάου Καραίσκου - Ακαδήμου που, πριν χρόνια, έδωσε τις εναρκτήριες κατευθύνσεις Ενστικτώδους Τοξοβολίας κατά την εκκίνηση του Παραρτήματος!

     Με οίκοθεν νοούμενη ισορροπία πνεύματος κσι απαλλαγμένος συμπλεγμάτων, εν αντιθέσει με άλλους, ο Χριστοφορος αξιοποίησε την εκπαιδευτική προσφορά του Ακαδήμου και στην τελευταία Προπόνηση της Σχολής του εφήρμοσε κατευθύνσεις του τις οποίες και μνημονεύει με αποτέλεσμα ένα αποτέλεσμα επί του στόχου όπως αυτό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.